• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR CHP’den MEHMET KATLAV’ın  BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ
26 Ekim 2018 Cuma 15:17

SEYDİŞEHİR CHP’den MEHMET KATLAV’ın BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

CHP Parti Meclisinin 24 Aralık Çarşamba günü yaptığı Toplantıda, Türkiye çapında Belediye Başkan adaylığı kesinleşen ilk 105 adaydan biride İlçe Belediye Başkan adayımız Mehmet KATLAV oldu.

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel Bu konuda Basına şu açıklamasında bulundu.

Konya ve Türkiye genelinde CHP olarak adayını ilk belirleyen ilçeyiz. Hele Seydişehir’de bütün partiler içerisinde ilk adayını belirleyen parti olmanın onurunu hissediyoruz.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı olarak adayımızı, her türlü araştırma, yoklama ve istişareler sonucunda, partililerimizin ve şehrimize gönül veren insanların tam mutabakatı ile belirlemiş durumdayız. Bizlerin önerisini aynen kabul eden CHP il Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ana hedefimiz, hemşerilerimizin tamamına hiçbir ayrımcılık gözetmeden; Hak, hukuk ve adalet çerçevesinde eşit davranıp, azami hizmeti götürmek olacaktır. Adayımız ve bizler uzun yıllar Belediye de hizmet vermenin ve yıllardır halkın ve hayatın içerisin de olmamız nedeni ile sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Çok kapsamlı Projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Ayrıca aday tanıtımını da en kısa süre de yapacağız. Amacımız tüm hemşerilerimizi kucaklayıp, kendilerini birinci sınıf vatandaş hissetmeleri ve Seydişehirde yaşamaktan guru duymalarıdır. Düsturumuz Halka Hizmet, Hakka Hizmet olacaktır.

Adayımız Mehmet KATLAV’ın Özgeçmişi ; 1960 Seydişehir Hacı Seyitali Mahallesi doğumlu olup; İlk, Orta ve Lise öğrenimini Seydişehir’de tamamladı. 1985 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliğini bitirdi. Öğrencilik yılları dahil 1987 yılına kadar Ankara da çeşitli kuruluşlarda çalıştı. 1987 yılından itibaren 7 yıl süre ile Seydişehir Belediyesi Makine Parkı Müdürü olarak görev yaptı. Kendi isteği ile Belediyeden ayrılıp farklı üretim projeleri gerçekleştirdikten sonra, İzmir deki bir fabrikada 7  yıl müdürlük yaptı. Şu anda İzmir de kendisine ait Alüminyum üzerine bir işletmenin sahibidir.

İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Bu haber toplam 3322 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim