• İstanbul16 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR ÇOCUK FESTİVALİNİN 4’CÜSÜ BAŞLADI
04 Şubat 2023 Cumartesi 10:15

SEYDİŞEHİR ÇOCUK FESTİVALİNİN 4’CÜSÜ BAŞLADI

 

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Çocuk Festivali törenle açıldı.

Seydişehir Atatürk Spor Salonu’nda, 2- 5 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Çocuk Festivali, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyeleri ile birlikte törenle açıldı.

Seydişehir Belediyesinin düzenlendiği festivale, Kaymakam Deniz Pişkin, Başkan Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Seydişehir Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Başkanları, Mahalle Muhtarları, çok sayıda çocuklar ve aileleri katıldı.

İlk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim gören çocuklara yönelik gerçekleştirilen festivalde; çömlek sanatı, Sıfır Atık Atölyesi, Bilim ve Afad Tırı Eğitim Merkezi, satranç, mas güreşi, mangala, langırt, jenga,, matematik oyunları, spor gösterileri, şişme oyun parkı gibi etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Çocukları eğlendirmek, eğlenirken öğrenmelerini ve boş vakitlerinin verimli geçmesini sağlamak amacıyla yapılan festivalin amacına ulaştığını belirten Başkan Tutal, “sömestr tatilinin son günlerinde çocuklarımızın eğlenmesini sağlamak, bunu yaparken de öğrenmesine vesile olmak bizim bu festivaldeki en büyük amacımızdır. Yapmış olduğumuz sportif etkinlikler, akıl zeka oyunları, beceri, konsantrasyon, dikkat, mantık gerektiren etkinlikler, bu festivalimizde çocuklarımız için oldukça ilgi çekiyor. Özellikle Afad Deprem Simülasyon tırı ile Büyükşehir Belediyesi Bilim Tırı çocuklarımıza eğitimler de veriyor. Etkinliğimiz Pazar günü son bulacak. Tüm çocuklarımızı etkinliğimize davet ediyor, festivalimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Deniz Pişkin,” Yavrularımızın okula dönmeden ara tatilde güzelce eğlenmeleri için düzenlenen bu güzel etkinlik için Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu yıl 4.’cüsü düzenlenen bir etkinlik Seydişehir’de kabul görmüş ve iyi düşünülmüş bir etkinlik “ifadelerini kullandı.

Festival sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

cocuk-festivalini-2.jpg

Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim