• İstanbul19 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANLIĞINDAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU
23 Mart 2019 Cumartesi 11:06

SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANLIĞINDAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili Oda başkanı İbrahim Aypar önemli açıklamalar da bulundu.

 

Başkan Aypar; Demokrasinin gereği her beş yılda bir yapılan mahalli idareler seçimleri 31 Mart 2019 tarihinde yapılacaktır. Öncelikle seçimlerin ülkemize ve şehrimiz insanı ile Esnaf ve Sanatkârımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Seçimlerin huzur ve sükûnet içinde geçmesi adına oda olarak üyelerimiz ile yaptığımız istişare toplantılarında itidal ve hoşgörünün ön planda olmasını tavsiye ediyoruz.

 

Ancak ilçemiz yazılı basınında ve sosyal medyada oda üyelerimizden küçük bir grubun işgüzarlık göstererek bazı kişileri başkan belirleyerek şehrimizde faaliyette olan bazı seçim bürolarını dolaşarak odamızın hukuki adını kullanarak kendilerini Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odasının temsilcileriymiş gibi göstermek sureti ile odamızın adını lekelemek ayrıca kendileri için siyasi rant elde etme telaşına düşmüşlerdir.

 

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu olarak, göreve geldiğimiz 2010 yılından bu yana 1500 üyemizin hak ve menfaatleri için siyaseti amaç değil araç olarak gördük ve özellikle seçimlerde odamızın homojen üye yapısı gereği, siyasetten uzak durmayı doğru tercih ettik

 

Bunda da son derece başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu stratejimizden dolayı da tüm oda üyelerimizin ve Seydişehir kamuoyunun haklı takdirlerini kazandık.

 

Seçimler bitene kadar odamıza ziyarete gelen tüm siyasi parti ve yöneticilerine kapımızı açarak misafirperverliğimizi gösterip esnafımızın meselelerini en iyi şekilde kendilerine aktardık. Esnaf olarak, siyasetimiz ticaretimiz, partimizde işletmelerimizdir. Elbette demokrasiye inanan kitle olarak seçme hakkımız vardır. Onu da sandıkta en bilinçli şekilde kullanırız. Zira ‘’Esnaf birilerinin aklıyla hareket edecek olsaydı Sanatkâr olamazdı’’Bu yüzden basında yer alan odamızın ve esnafımızın ilkeleriyle bağdaşmayan bu tip kişisel hareket ve haberleri kabul etmemiz mümkün değildir. Yanlış anlaşılmalar olmaması adına yönetim kurulu

olarak açıklama yapma gereği duyduk.

 

Bu vesile ile 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde seçime girecek olan Belediye Başkan Adayları, Meclis üyeleri ve tüm Muhtar ve Muhtar Azası adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerken seçimlerin tekrar ilçemiz ve ülkemiz insanına hayırlı olmasını dileriz.

Bu haber toplam 1189 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim