• İstanbul16 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÖĞRETMENİ İZMİR’DE SERGİYE DAVET EDİLDİ
18 Ocak 2020 Cumartesi 13:19

SEYDİŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ ÖĞRETMENİ İZMİR’DE SERGİYE DAVET EDİLDİ

Toplumun sanat algısını üst seviyelere çekmeyi amaçlayan, bireylerin ve özellikle çocukların sanata temasını sağlayabilmek, onlara sanat dallarını tanıtmayı kendine ilke edinmiş bir birlik olan, Ege Sanat Birliğinin düzenlediği İzmir Çetin Emeç Sanat Galerisi’ndeki sergiye bu yıl Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları Öğretmeni Derya Doğan’ da davet edildi.

Yurt genelinde 120 sanatçı üyesi olan, Ege Sanat Birliğini davetlisi olarak eserlerini sergileyen Derya Doğan ‘Seydişehir Halk Eğitim Merkezin açmış olduğu kurstan çok sevdiğim özel çocuklarımla yaptığımız üç eserle katkı sağladık. Aslında benim bu sergi davetini kabul etmem tamamen zihinsel engelli çocuklarımız için farkındalık oluşturabilmekti. Geri dönüşüm malzemelerinden ürettiğimiz eserlere ilgi o kadar yoğundu ki ben çocuklarımla ve Usta Öğretici olarak çalıştığım Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ile gurur duydum. Tüm birlik sanatçılarına ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, Kaymakamımız Sayın Aydın Erdoğan’a, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a, Ümit Çocukları Derneği başkanı Münevver Yalçınkaya’a ve engelli öğrencilerle yapmış olduğu özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Derya Doğan’a, teşekkür etti.

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim