• İstanbul14 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR HÜSEYİN KAĞIT'LA COŞTU
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:25

SEYDİŞEHİR HÜSEYİN KAĞIT'LA COŞTU

Seydişehir Kalkınma Şöleni sevilen sanatçı Hüseyin Kağıt konseri ile devam ediyor.

 

Hareketli şarkıları, renkli ve sempatik kişiliğiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan popüler sanatçı, Seydişehir'de sevenleriyle buluştu.

 

Şölen alanındaki konser programına vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Konser esnasında şölen alanı tamamen dolarken, birçok aile konseri parktaki yeşil alanların üzerinde yerini alarak izledi.

 

Muhteşem sesi ve sahne performansıyla Seydişehirli sevenlerine coşku dolu bir gece yaşattı. Ankaralı sanatçı, hayranlarının özçekim taleplerini geri çevirmezken Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'la özçekim yaptı.

 

Şölene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer STK Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri , Muhtarlar ve onbinlerce Hüseyin Kağıt hayranı katıldı.

Kuğulu şölen alanında sahne alan Kağıt,seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla alanı hınca hınç dolduran Seydişehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserinde birbirinden güzel eserlerini seslendiren Kağıt hem gülümsetti, hem de duygulandırdı.

 

Kağıt’a, alanda kendisini izlemeye gelen hayranları da söylediği şarkılarda eşlik etti. Arkadaşlarının omuzlarına çıkan bazı gençler ise ellerine aldıkları kaşıklarla coşkulu kalabalık arasında oynayarak keyifli anlar yaşadı.

 

“Hayatı tesbih yapmışım” adlı şarkısıyla ünlenen, aynı zamanda söz yazarı ve bestecisi olan Kağıt, hüzünlü şarkılarının yanısıra seslendirdiği hareketli parçalarda zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı.

 

BAŞKAN TUTAL'A TEŞEKKÜR

 

Sanatçı Kağıt' a plaket takdimi için sahneye çıkan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün; Seydişehir'de sosyal belediyeciliğin tadını çıkarıyorsunuz.Belediyeciliğin önemli noktalarından birini yaşıyoruz. Hepimizi bir araya toplayabilmek, değerli sanatçılarımızla buluşturmanın yolları buradan geçiyor. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.Ben Belediye Başkanımızı kutluyor ve kendisine teşekkür ediyorum. Allah gönlüne göre versin. Seydişehirli hemşehrilerime hayırlı akşamlar diliyorum. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz, iyi ki beraberiz" dedi.

 

Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül ise; Böyle bir etkinliği gerçekleştiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum Seydişehir'de adeta haykırıyor. Bize Türk Milletiyiz. Bize kimse boyun eğdiremez, bize kimse diz çöktüremez diyor. Hepinize teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN TUTAL" GÜN BİRLİK , BERABERLİK VE KARDEŞ OLMA GÜNÜ"

Kuğulu Şölen alanında bulunan Hüseyin Kağıt hayranlarına seslenen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Sevgili Kardeşlerim, gün birlik olma, gün beraber olma, gün kardeş olma günü.15 Temmuz da biz nasıl milli birlik ve beraberliği sağlamış isek, o tankları püskürtmüş isek bu gün ekonomik savaşı da aynı şekilde püskürtme zamanı. Birlik olma zamanı. Seydişehir bunu yaptı, Konya bunu yaptı, Türkiye bunu yaptı. Bundan sonrada biz gereğini elbet yapacağız. Hepinize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyor, Sanatçımıza yaşatmış olduğunu bu güzel geceden dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

 

Kalkınma şöleni kapsamında Hüseyin Kağıt konser programı öncesinde düzenlenen illüzyon gösterileri ve Halk oyunları gösterisi Seydişehirliler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle izlendi.

 

Sanatçı Kağıt konserinin son bölümünde İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül'ü sahneye davet ederek oynamalarını istedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan Kağıt'ın bu isteğini kırmayarak sanatçıya eşlik ederek oynadı. Belediye Başkanları da alkışlayarak eşlik etti.

 

Konser sonunda Kaymakam Aydın Erdoğan,Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Kaymakamı İbrahim Gün, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül tarafından Hüseyin Kağıt'a plaket takdim edildi.

Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim