• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR KALKINMA ŞÖLENİ İSMAİL ALTUNSARAY İLE ÇOŞTU
13 Ağustos 2018 Pazartesi 08:45

SEYDİŞEHİR KALKINMA ŞÖLENİ İSMAİL ALTUNSARAY İLE ÇOŞTU

Seydişehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen, Seydişehir Kalkınma Şölenin ikinci gününde Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Altunsaray sahne aldı.

 

Şölene, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri ve sanatçının hayranları katıldı.

 

Altunsaray, birbirinden güzel eserleri seslendirerek meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen konserde ayrıca

Gökhan Ay ve Grup Beşinci Mevsim sahne alarak performanslarını sergiledi.

 

Seydişehir’in arzu ettiği ne var ise kendilerinin bunu yerine getirmeye gayret ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; bu tarz etkinliklerimiz inşallah devam edecek. Bu akşam Anadolu Türkülerini bize dilinden değil gönlünden gelerek söyleyen Sayın Altunsaray hepimizi mest etti . Bende büyük bir keyf ile dinledim açıkcası. Sanatçımız İsmail Altunsaray’a teşekkür ediyorum “dedi.

 

Gecenin sonunda Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer tarafından İsmail Altunsaray’a günün anısına plaket takdim edildi.

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim