• İstanbul23 °C
  • Ankara28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR MHP:”TÜRKİYE CUMHURİYETİ HUZURUN TEMİNATI VE BARIŞIN GÜVENCESİ KONUMUNDADIR”
19 Ekim 2019 Cumartesi 11:30

SEYDİŞEHİR MHP:”TÜRKİYE CUMHURİYETİ HUZURUN TEMİNATI VE BARIŞIN GÜVENCESİ KONUMUNDADIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Eyyup GÜL Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı “Barış Pınarı Harekatı” ile ilgili mesaj yayınladı.

 

Başkan GÜL mesajında şu ifadelere yer verdi: Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekatı’nı gönülden ve tam bir destekle arkasında ve yanındayız” dedi. Bu Harekatın bölgede barışı ve huzuru sağlayacağını ve Türkiye Cumhuriyeti olarak bölgemizde barışın ve huzurun teminatı olarak görülmekte ve barışın garantisi konumundadır. Türkiye Cumhuriyeti olarak hem içerde, hem de güney sınırımızda uygulanan algıyı, nifak tohumlarını ve terör odaklı saldırıları göz ardı etmek mümkün değildir. Terör yuvalarının ve teröristlerin hedefleri başlarına yıkılmakta, başarılı bir operasyonun yürütüldüğü ise nifak tohumları sevicilerin tavırları ve endişelerinden anlaşılmaktadır. Kurulmak istenen nifak koridorunun imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir.

Türk milleti zalime Yavuz, mazluma Yunus olmanın yegâne göstergesi ve teminatıdır. Türkiye Cumhuriyeti şanlı tarihimizde de olduğu gibi geçmişte sağlanan huzur ve barış ortamının yeniden tahsisi için Suriye'nin kuzeyine beklenen ilk hamleyi yapmış ve inşallah zaferle bitirecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin çıkmış olduğu bu seferde Yüce Allah askerimizin ayağını taştan esirgesin, korusun, kollasın ve ordumuzun zaferle dönmesini muzaffer eylesin.

Not: Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar diliyorum.

 

 

 

Bu haber toplam 808 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim