• İstanbul21 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR NOTERLİĞİ YENİ YERİNE TAŞINACAK
26 Eylül 2020 Cumartesi 10:48

SEYDİŞEHİR NOTERLİĞİ YENİ YERİNE TAŞINACAK

 

Yaklaşık 20 yıldır dar ve kısıtlı alanlarda Seydişehir halkına hizmet veren Seydişehir Noteri daha geniş bir alanda vatandaşlara hizmet verebilmesi için girişimlerde yeni yerine taşınacak.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri ve Seydişehir Noteri Bedri Boğa ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu mülkiyeti Seydişehir Belediyesine ait olan Doğancı Park Konutlarında bulunan dükkan Seydişehir Noterliğine kiraya verildi.

Belediye Encümen kararı ile Seydişehir Noterliğine kiralanan dükkanın, sağlıklı ve daha nezih ortam olması ve Seydişehir halkına hizmet vermesi hedeflendi.

Seydişehir Noterliğinin yeni yerinde 28 Eylül Pazartesi günü itibari ile hizmet vermeye başlayacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Mülkiyeti Belediyemize ait dükkanımızı yaptığımız protokol ile Seydişehir Noterliğine kiraladık. İlçemize yakışan modern bir noterlik için adım atalım dedik. Hayırlı olur inşallah. 20 yıldır kısıtlı imkanlar ve dar bir ortamda hizmet veren noterliğinin yeni yerinde otopark sorunu yok. Hizmet alanı daha geniş, ferah ve sağlıklı. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Seydişehir Noteri Bedri Boğa; Sizlerin desteği ve teşviği ile daha nezih ve daha güzel bir ortama kavuştuk. Ben şahsınızda size ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Seydişehir halkımız noterde yapması gerekli işlemlerini daha ferah ve sağlıklı koşullarda alacak “dedi.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim