• İstanbul23 °C
  • Ankara25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
25 Mart 2023 Cumartesi 09:38

SEYDİŞEHİR OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

 

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Seydişehir Okuyor Kitap Okuma Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından “Seydişehir Okuyor” sloganı ile başlatılan

Seydişehir’de ikamet eden 7-8-9-10-11 ve 12’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Tutal verdi.

 

Okumanın insan hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Tutal, insanları maddi ve manevi yönden üstün kılan bilgilerin, kitap sayfaları arasında olduğunu kaydetti.

 

Seydişehir Belediyesi olarak özellikle çocuklara ve gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlik ve faaliyetler düzenlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Çocuklarımızın başarılı olmaları için kitap okumaları ve okurken de anlayarak okumaları gerekiyor. Bilgi bir güçtür. Bilgiyi öğreneceğimiz yerde ya bilenlerle beraber olacağız, ya da kaynağı olan kitaptan alacağız. Bu nedenle okuyanlar her zaman kazanır. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutluyorum. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Okuyan ve okumak isteyen gençlerimiz için her zaman kendilerine destek olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal tarafında kitap okuma yarışmasında yarışmada birinci olan Yunus Emre Sarıkamış tam altın, ikinci olan Elif Büyükpınar yarım altın, üçüncü olan Elvan Rümeysa Akkuş çeyrek altın ile ödüllendirildi. Yarışma kapsamında mansiyon ödülü almaya hak kazanan 10 öğrenciye ise 500 TL’lik Kırtasiye ve hediye çeki verildi.

Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim