• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR SANATTA ÜRETİYOR
16 Kasım 2020 Pazartesi 08:55

SEYDİŞEHİR SANATTA ÜRETİYOR

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Hakkak sanatçısı Mehmet Elbi’yi ziyaret ederek çalışmalarını inceleyerek, başarılarının devamını diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sanatçı Elbi, çalışmaları hakkında Başkan Tutal’a bilgi verdi.

 

İnce ve zarif işçilikle hat sanatının en güzel örneklerini ortaya koymak için çalıştığını ifade eden Sanatçı Elbi, “hobi olarak başladığım bu sanatta, bugün yeni bir atölye açmak kaydıyla devam ediyorum. Hat sanatının en güzel örneklerini ilçemize kazandırmak için üretmeye çalışıyorum. Bizleri ziyaret ederek çalışmalarımızı inceleyen, bizlere destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Seydişehir’de yerel sanatçıların ürettiği eserler ile her geçen gün ilçeye değer kattığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “üreten ve ürettiğini geliştiren Seydişehir’in sanatçılarını desteklemek bizlerin en büyük görevidir. Bu düşünceyle bugüne kadar ilçemize katma değer sağlayan sanatçılarımızı, yazarlarımızı, üreten hemşehrilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün de ilçemizde hat sanatını ince işçilik ve zarifliğiyle üreten Mehmet Elbi’yi ziyaret ederek çalışmalarını inceledik. Sanatçımız Elbi’nin birbirinden değerli çalışmalarının, ilçemize değer katacağına inanıyorum. Çalışmalarından dolayı Sanatçımız Mehmet Elbi’ye teşekkür ediyorum. Üreten ve ürettiğini geliştiren sanatçılarımızın yanında olmaya, desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Ziyaretin akabinde Başkan Tutal, Sanatçı Elbi’ye günün anısına hediye takdim etti.

mehmet-elbi-2.jpg

Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim