• İstanbul14 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE AYDINLATMA PROBLEMİNE ÇÖZÜM GETİRİLDİ
02 Mart 2019 Cumartesi 11:01

SEYDİŞEHİR’DE AYDINLATMA PROBLEMİNE ÇÖZÜM GETİRİLDİ

Konya – Antalya bağlantı noktasında bulunan Seydişehir Çevre yolunda meydana gelen kazalar için Belediye Başkanı Tutal harekete geçti.

 

Son yıllarda Seydişehir çevre yolunda meydana gelen trafik kazalarını değerlendiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kazaların geneli itibari ile gece geç vakitlerde ve yağışlı havalarda meydana geldiğini söyledi.

 

Tutal, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Medaş Şube Müdürlüğü ile görüşmelerini tamamladığını belirterek, “Seydişehir, Konya – Antalya ulaşım hattı yoğun bir trafik akışına sahip. Kazaların birçoğu olumsuz hava şartlarında görüş alanının azalması ve gece karanlığında fark edilemeyen araçlar trafik kazalarına sebebiyet verebiliyordu. Bu nedenle yapılan çalışmalar ve araştırmalar neticesinde ilçemiz çevre yolunun ve kavşakların aydınlatılması yoluna gidilmiştir.” dedi.

 

Yapılan istişareler ve görüşmeler neticesinde alt yapı çalışmalarına başlayan Seydişehir Belediyesi, Karabulak Kavşağı ile Marangozlar kavşağı arası orta refüj; Gevrekli Mahallesi kavşağı ve Çavuş Mahallesi kavşağı ve Bostandere Mahallesi kavşağında zemin sağlamlaştırma çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışmalar sonucunda bahsi geçen noktaların yol ve kavşaklarında aydınlatma yapıldı.

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim