• İstanbul16 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE BİLGEHANE AÇILDI
13 Eylül 2021 Pazartesi 09:02

SEYDİŞEHİR’DE BİLGEHANE AÇILDI

BİLGEHANE HİZMETLERİ ÜCRETSİZ OLUP KAYITLAR 20 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Bilgehanelerin bir şubeside ilçemizde Seyyid Harun Veli ismiyle açıldı.

Seydişehir Belediyesi yanında kendi binasında hizmete giren Bilgehanede, Online kayıtlar 20 Eylül’e kadar devam ediyor. Bilgi ve Kayıt için; bilgehane.konya.bel.tr ve atabeygenclik.konya.bel.tr internet adreslerinden kayıt yaptırabilir, 0332 205 40 15 numaralı telefondan bilgi alınabilir. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim dönemi süresince eğitim modelimiz uzaktan ve yüzyüze (hibrit) şeklinde uygulanacaktır. Bilgehanede verilen hizmetler ücretsizdir. Dersler hafta içi ve hafta sonu olacaktır.

Bilgehane hizmetlerine; 4. Sınıf, 4. Sınıf Hafızlık Hazırlık, 5,6, 7 ve 8. Sınıf seviyelerinde eğitim alacak öğrenciler ile Lise Medeniyet Akademisi Projesi kapsamında lise mezunu öğrenciler kayıt yaptırabilir. Bilgehanede; milli ve manevi eğitimler, ders ve sınav destek proğramları, atölyeler ile çeşitli sosyal faaliyetler düzenlenecektir. MİLLİ VE MANEVİ EĞİTİMLER Çocuklarımızın yüreklerini, yaratılış gayemiz doğrultusunda, insanı insdan yapan değerlerle donatmaktır.Bu doğrultuda başarılı, erdemli, inançlı, ahlaklı, vatanını ve milletini seven insan olmaları için; ahlaki değerlerimizi bilen nesiller yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Kuran-ı Kerim, Siyer, İlmi-hal, Adab-ı Muaşeret, Örnek Şahsiyetler. DERS DESTEK PROĞRAMI Okul derslerine takviye olması amacıyla planlanmış ders destek programımızda; 8.sınıf öğrencilerine yönelik LGS hazırlık ve her sınıf düzeyine uygun branş dersleri, alanında uzman eğitmenlerimiz ile sınıf seviyesine uygun materyal desteği sağlanarak işlenmektedir. Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. SOSYAL FAALİYETLER VE ATÖLYELER Öğrencilerimizin; gelişen dünyada ne istediğinin farkında olmaları, kendi kabiliyet ve yeterliliklerinin sınırlarını zorlamaları, ufuk açıcı atölye çalışmalarıyla hayata, topluma ve sanata farklı açılardan bakmalarını sağlamak amaçlanmaktadır. Zarafet, Bir Kıssa Bin Hisse, Felsefe, Yazarlık, Çizim, Sinema, Hayal, Drama, Görsel Sanatlar, Satranç, Binicilik, Okçuluk, Yüzme, Ahşap, Zeka Oyunları, Robotik Kodlama, Enstrüman, Ritim Atölyesi.

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim