• İstanbul14 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE CEZAEVİ MİSAFİR BEKLEME SALONU AÇILDI
18 Haziran 2022 Cumartesi 10:15

SEYDİŞEHİR’DE CEZAEVİ MİSAFİR BEKLEME SALONU AÇILDI

 

Seydişehir Belediyesi tarafından, Seydişehir T Tipi Cezaevi bahçesinde yapımı tamamlanan Cezaevi Misafir Bekleme Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Açılışı yapılan, Misafir Bekleme Salonunda kafeterya, bay ve bayan bekleme salonu, bay ve bayan mescit ve tuvalet, bebek bakım odası ile çevresinde çocuk oyun parkı ve kamelya bulunuyor.

 

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca ise yapmış olduğu konuşmasında “sadece hükümlü vatandaşlarımızın rahatı değil, aynı zamanda mahkum yakınlarının da konforu çok önemlidir. Bu düşünceyle belediyemiz tarafından hayata geçirilen böylesi bir hizmetin Seydişehir’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Mahkum yakınlarının görüş anına kadar dinlenebilecekleri, ihtiyaçları giderebilecekleri bir alanı cezaevi bahçesinde hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “2021 yılında birlik ve beraberlik içerisinde temellerini attığımız Seydişehir T Tipi Cezaevi Misafir Bekleme Salonunun açılışını yine birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu hizmetimiz ile mahkum yakınlarımızın kış şartlarında soğuk havadan etkilenmeyecek, yazın ise sıcaklarda dışarıda beklemek zorunda kalmayacak. Ayrıca salonumuz içerisindeki kafeteryayı, bebek bakım odasını da kullanabilecekler. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ise “Seydişehir T Tipi Cezaevi girişine yapılan misafir bekleme salonu, görüş günlerinde yakınlarıyla görüşmeye gelen mahkum yakınlarının bekleyebileceği, görüş anına kadar vakitlerini verimli geçirip ihtiyaçlarını karşılayabilme noktasında önemli bir hizmet olmuştur. Emeği geçen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, bu hizmetin Seydişehir’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların akabinde ilçe protokolü tarafından Cezaevi Misafir Bekleme Salonunun açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra ilçe protokolü kurum personelleriyle hasbihal etti.

Bu haber toplam 1102 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim