• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE, HALK EĞİTİM SERGİSİ AÇILDI
04 Mayıs 2019 Cumartesi 09:28

SEYDİŞEHİR’DE, HALK EĞİTİM SERGİSİ AÇILDI

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursların, ilçe merkezinde 2019 sene sonu karma sergisi açıldı.

 

Seydişehir Belediye Düğün Salon’unda yapılan serginin açılışına, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Harun Camcı, Garnizon Komutanı Murat Tuna, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli, Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Tükel, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kaymakam Aydın Erdoğan ‘’Halk eğitim kursları 7 den 70e toplumun her kesimine hitap eden kurslardır. Bu kurslar ile toplumumuzun sosyo - kültürel seviyesi, bilgi ve becerilerini artırmaktadır. Bu kursların hazırlanmasına vesile olan milli eğitim müdürümüz, müdür yardımcılarımız, usta öğreticilerimiz ve sabırla kurslara devam eden kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bu serginin ilçemize hayırlar getirmesini, güzelliklere vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

 

Belediye Başkan Vekili Harun Camcı ‘’Kursiyerlerimizin becerikli elleriyle yapmış olduğu özel eserlerin sergilenmesi bizleri gururlandırıyor. Bu sergi verilen eğitimin amacına ulaşmasının bir göstergesidir. Bu güzelliğe sebep olan emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’ dedi.

 

Her yerde, herkes için eğitim parolası, usta öğreticileri ve diğer personeli ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli ‘’Merkezimiz 130 öğretmenimiz ile eğitim öğretim faaliyetine devam etmektedir.

177 genel kurs, 23 okuma yazma kursu, 134 mesleki kurs açılmıştır. Okulların kapanması ile birlikte 400 kurs sayısı hedefine ulaşmayı planlamaktayız. Seydişehir’de yaklaşık 10 bin kursiyere hizmet etmiş bulunmaktayız. Bu nokta da emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

 

Kursiyerler tarafından hazırlanan gösterilerin ardından ilçe protokol üyeleri tarafından açılışı yapılan serginin Cuma gününe kadar açık kalacağı bildirildi.

Bu haber toplam 845 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim