• İstanbul16 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
04 Şubat 2023 Cumartesi 10:06

SEYDİŞEHİR’DE METRUK BİNALAR YIKILIYOR

 

Seydişehir Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

 

İlçe sınırları içinde bulunan ve özellikle vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz eden, terkedilmiş metruk binaların yıkım çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yerinde inceledi.

 

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan metruk binalar mahalle sakinlerinin talepleri üzerine yıkıldı.

 

Yıkılmaya yüz tutmuş terk edilmiş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaların yıkımlarına vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda devam ettiklerini belirten Başkan Tutal; “Belediye sınırlarımız içerisinde bulunan, mahalle sakinlerimizin emniyeti ve sağlığı açısında risk oluşturan binaların yıkımı ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Mahallelerimizde çevre ve görüntü kirliliği yaratan, sosyal tehlike arz eden bu yapılar

hem mahallelilerimiz hem de ilçe sakinlerimiz açısından önemli bir sorun haline geliyor. Bu ve benzeri tehlike arz eden terk edilmiş ve metruk binaları, vatandaşlarımız veya mesken sahiplerimiz belediyemize müracaat etmelerini halinde biz kendilerine yardımcı oluyoruz. Ekiplerimiz binaların bulunduğu bölgeye giderek değerlendirme ve incelemelerinin ardından gerekli çalışmaları yapıyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim