• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir’de minikler kütüphane ve kitaplarla tanıştı
18 Eylül 2021 Cumartesi 11:39

Seydişehir’de minikler kütüphane ve kitaplarla tanıştı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde İsmet Şen İlkokulu anasınıfı öğrencileri kütüphaneye anneleriyle birlikte üye oldu.

Öğrencilere kütüphane hakkında bilgi vermek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, yetkilileri öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verdi.

Anasınıfı öğrencilerinin ilk kez kütüphane heyecanı yaşadıklarını dile getiren sınıf öğretmeni Fadime Güler, Annelerle el ele verip onlara daha güzel bir gelecek bırakmak adına bilimle yetişmeleri için nefer olacaklarını söyledi.

Öğrencilerin kitap okumasının önemine dikkat çeken Güler, ‘’Okulumuzun anasınıfı öğrencilerimiz ve anneleriyle birlikte ilçemizdeki kütüphaneye bir gezi düzenledik. Öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamak, kitabın hayatımızdaki önemini kavratmak, çocuk anne ilişkisini güçlendirmek ve çekirdekten başlayan bir okuma bilinci oluşturmak adına okuyan, araştıran, kültürlü bir neslin yetişmesi hedefliyoruz. Amacımız çocuklarımızı Internet, TV, Bilgisayar, cep telefonu bağımlılığından kurtarmaktır. Aynı zamanda çocuklarımız anneleriyle birlikte kütüphaneye üye oldular. Annelerimizin destek vermesi bizleri daha çok mutlu etti. Okul müdürümüze, ailelere kütüphane yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim