Karakter boyutu :






16 Nisan 2018 Pazartesi 09:13
Seydişehir’de Öğrencilere SGK Eğitimi Verildi
- Seydişehir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik sosyal güvenlik eğitimi düzenlendi.
Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen eğitimde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zafer Demiray, sigortalılığın önemi, sağlık güvencesi ve Kurumla ilgili genel konularda öğrencilere bilgiler verdi.
Demiray, genel sağlık sigortası, 4/b (Bağ-Kur) sigortalılığı, iş kazaları, hastalık-analık sigortası ve kayıt dışı istihdam konularında öğrencilere bilgilendirdiklerini söyledi.
Sosyal güvenlik sisteminin önemine değinen Okul Müdürü Murat Koçak, “Okullarda sosyal güvenlik sisteminin ders olarak okutulması gerekir. Sosyal Güvenlik Kurumu yetkililerine okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.
Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖNE ÇIKANLAR

- Ziraat Odasında kaydı olan vatandaşlarımız.
- BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAYMAKAM KIYICI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- SEYDİŞEHİR’DE FEN İŞLERİ EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE
- CHP Konya Milletvekili Bektaş: Doğalgaza yapılan zamla vatandaşımızın sırtına bir yük daha yüklendi
- AK Parti Seydişehir Teşkilatından Kaymakam Kıyıcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim