• İstanbul8 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE TOKİ KONUTLARININ YAPIMINA BAŞLANIYOR
26 Kasım 2022 Cumartesi 10:37

SEYDİŞEHİR’DE TOKİ KONUTLARININ YAPIMINA BAŞLANIYOR

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yapmış olduğu girişimler sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Seydişehir Saadetler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan TOKİ Konutlarının yer teslimi yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve Aşan Mühendislik Mekanik Yapı İnşaat Taah.Nak. San. Tic. Ltd.Şti tarafından yapımı üstlenin TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Aşan Mühendislik Müdürü Rehber Aşan Seydişehir’de1 hafta içerisinde başlayacak olan TOKİ Konutları inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Saadetler Mahallesinde yapımına başlanılacak olan 2.etap TOKİ Konutlarının ilçenin çehresini değiştireceğini kaydeden Başkan Tutal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen 'Yüzyılın Konut Projesi' çevresinde Seydişehir’e 490 konutun yapılacağı ilan edilmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ihalenin ardından İhaleyi kazanan firma, inşaat çalışmalarına başlamak üzere hazırlıklarını tamamladı. 2. Etap TOKİ Konutları kapsamında ilk olarak 200 adet 2+1 konut, 40 adet 3+1 konut yapılacak. Diğer 260 konut ise yer tesliminin tamamlanmasının ardından 200 adet 2+1konut, 60 adet 3+1konutun yapımına başlanılacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal, “Verdiğimiz sözler noktasında bir projenin daha başlangıcını yaparak vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyacı haline gelen toplu konutun inşasının başlamasının sevincini yaşıyoruz. İlçemize yapacağımız büyük yatırımlar ile ilçemizin çehresini değiştirerek vatandaşlarımıza en iyi ve en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim