• İstanbul19 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE UĞUR IŞILAK RÜZGARI ESTİ
27 Mayıs 2023 Cumartesi 13:20

SEYDİŞEHİR’DE UĞUR IŞILAK RÜZGARI ESTİ

 

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Yüzyılı isimli konserde Uğur Işılak rüzgarı esti.

 

İlk olarak Seydişehir yerel sanatçılarından Abdullah Buğdaycı ve Morton Müzik gurubuyla başlayan konser Uğur Işılak’ın sahne almasıyla devam etti.

 

Konser öncesinde seyircileri selamlayan sanatçı Uğur Işılak Seydişehir’in heyecanına her gelişinde şahit olduğunu dile getirerek kendisini dinlemeye gelen seyircilere gönülden teşekkür etti.

 

Milli İrade Meydanında düzenlenen konserde Seydişehirli hemşehrilerinin ve gençlerin coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sahnede yaptığı konuşmada gördüğü manzaradan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde kültür ve sanat etkinliklerimize devam ediyoruz. Yağlı Pehlivan Güreşleri, kitap fuarları, çocuk şenlikleri, Kuğulu Şölenleri, gençlerimizin hizmetine sunduğumuz Bahaddin Paslı Kültür Sanat Evi, Enderun Gençlik Merkezi, Emekliler Lokali gibi birçok çalışmayla gençlerimizin ve hemşehrilerimizin yanlarında olduk. Bugün de ilk olarak ilçemizin yükselen yıldızı, sevilen sanatçıları Abdullah Buğdaycı ile Morton Müzik grubunu sizlerle buluşturduk. Şimdi de ülkemizin sevilen sanatçısı Uğur Işılak sizlerle buluşturuyoruz. Buradaki coşkulu hemşehrilerimizin heyecanına ortak oluyoruz” dedi.

 

Sevilen şarkılarını ve türkülerini Seydişehir’de sevenlerine seslendiren Uğur Işılak, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir akşam yaşattı. Sanatçı Işılak daha sonra Başkan Tutal’ı sahneye davet ederek birlikte şarkı söylediler.

 

Söylediği Türkülerle dinleyicileri mest eden Uğur Işılak’a Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından hediye takdim edildi.

Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim