• İstanbul12 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE “YOLDA BİSİKLET VAR” TURU
19 Eylül 2022 Pazartesi 09:54

SEYDİŞEHİR’DE “YOLDA BİSİKLET VAR” TURU

 

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğinin düzenlediği Bisiklet Turu yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında "Yolda Bisiklet Var" temasıyla düzenlenen etkinliğe 7’den 70’e çocuk, genç ve yaşlı yüzlerce kişi katıldı. Katılımcılar bisikletleriyle Kuğulu Tabiat Parkına pedalladılar.

 

Seydişehir Belediyesi önünden başlayan “Yolda Bisiklet Var” turunda Belediye Başkanı Mehmet Tutal da bisiklete bindi. Kaskı olmayan katılımcılara Başkan Tutal tarafından kask hediye edildi.

 

Belediye önünde başlayan Kuğulu Tabiat Parkına giden gurup orada verilen molanın ardından tekrar Seydişehir Belediyesi önüne geldi. Kuğulu Tabiat Park’ında verilen molada belediye tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Seydişehir Belediyesi olarak bisiklet derneği ile birlikte sürekli bisiklet turlarını düzenlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ”cep telefonları ve tabletler hayatımıza girdikten sonra özellikle geçlerimiz vaktinin çoğunu evde monoton olarak geçiriyorlar. Sağlıklı olmanın en güzel şekli bisiklete binmek.

 

Sağlıklı yaşam için Seydişehir’de bisiklet derneğimiz ile birlikte ilçemizin tanıtımına da katkı sunan çeşitli festivaller ve turlar düzenliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz de sağlıklı yaşam için gençlerimize bisiklet hediye ediyor. Seydişehir özellikle son yıllarda bisiklet şehri olmuştur. Türkiye’nin her yerindeki bisiklet severleri Seydişehir’in essiz doğasındaki onlarca parkurda bisiklet sürmeye davet ediyorum. Yolda Bisiklet Var etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyor sağlıklı yaşamlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1226 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim