• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR'E 1400 YATAK KAPASİTELİ DEV TESİS YAPILACAK
26 Kasım 2022 Cumartesi 10:54

SEYDİŞEHİR'E 1400 YATAK KAPASİTELİ DEV TESİS YAPILACAK

 

Seydişehir ‘e TORKAM Holding tarafından 1400 yataklı dev tesis yapılıyor.

 

Daha önce Seydi Şifa Termal Tesislerini Seydişehir’e ve bölgeye kazandıran Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçtiğimiz yıl yatırım şartıyla termal alanındaki arsaların şartlı satışını gerçekleştirmişti.

 

Seydişehir’e termal alanında yatırım yapmak isteyen ve bu bölgeden arsa temin eden TORKAM Holding, bölgeye yapacakları 1400 yatak kapasiteli projelerinin startını verdi.

 

TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve beraberindeki heyet, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek Seydişehir’e Termal Turizm alanında yatırım yapılacak bölgede incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 82 Bin 500 metrekarelik alanda Torkam Holding tarafından hazırlanan projenin bahar aylarında çalışmalarına başlayacağını kaydetti.

 

TORKAM Holding’in uluslararası alanda büyük projelere imza attığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanımız Mahmut Dereli ve beraberindeki heyetle Seydişehir’imizin kalkınmasında yeni bir dönüm noktası olarak gördüğümüz termal alanında incelemelerde bulunduk.

 

İçerisinde yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonları, spor salonlarının yer alacağı tesisimiz Türkiye’nin en büyük otellerinden biri olacak ve Seydişehir’imiz Termal Turizmde İç Anadolu’nun yeni başkenti olacak. Bölge halkına da istihdam noktasından hizmet verecek olan tesisimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim