• İstanbul17 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’E YAŞLILARA BAKIM MERKEZİ ve HASTA REFAKATCİ EVİ
30 Mart 2019 Cumartesi 10:30

SEYDİŞEHİR’E YAŞLILARA BAKIM MERKEZİ ve HASTA REFAKATCİ EVİ

1. YATIRIM

Yaşlılara Ev Konforunda Bakım Merkezi İçin Çalışmalar Sürüyor

 

İnsan odaklı çalışmalarına devam eden Seydişehir Belediyesi, bir süredir çalışmaları devam eden Yaşlı Bakım Merkezini hemşehrilerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, proje kapsamında yaşlıların ihtiyaç duyacağı tüm detayları da içinde barındıracak merkezin çalışmalarının yakın zamanda başlatacaklarının sözünü verdi. Yaşlıların sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacı ile sürekli veya geçici konaklayabileceği mekanlar oluşturacaklarını belirten Başkan Tutal; ''Yaşlı vatandaşlara ev sıcaklığını aratmayacak bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Ev konforunda yaşam alanı oluşturmak için yola çıktık. Amacımız, bakıma muhtaç vatandaşlarımızı ağırlamak, korumak, tedavi etmek ve yaşlılık dönemlerini mutlu geçirmelerini sağlamaktır. Hedefimiz her kesime hizmet edebilmek. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Sadece günü kurtarmıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

2. YATIRIM

Hasta Yakınları, Refakatçi Evlerinde Kalacak

 

Hasta ve yakınlarını misafir edilebilmeleri için ihtiyaç haline gelen Hasta Refakatçi Evi yakında Seydişehir’de hayat bulacak.

 

Seçim vaatleri arasında bulunan Hasta Refakatçi Evi Projesi ile ilgili bilgi veren belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Yapılacak bu çalışma ile çevre il ve ilçelerden gelen hasta yakınları için duyulan büyük bir ihtiyacın karşılanacağını kaydetti. Hasta Refakatçi Evi Projesinin hayata geçirilmesinin önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Tutal; “Seçim öncesinde çalışmalarımızda yer alan bir proje idi. Bu konuda gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Hasta Refakatçi Evimizin Seydişehir’e kazandırılması için kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seydişehir, çevre ilçelerin can damarı konumunda. Her gün çevre ilçelerimizden yüzlerce kişi tedavi amaçlı geliyor. Birçok vatandaşımızın otelde kalacak imkânı yok. Bizde bu vatandaşlarımıza yardım amaçlı yapacağımız, bu çalışma ile onlara konaklama hizmeti vereceğiz. Buradaki asıl amacımız halkımızı sahiplenmek ve hasta yakınlarına barınma imkânı sağlamaktır” dedi.

Bu haber toplam 909 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim