• İstanbul20 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’İN GÖZDE MEKÂNI ‘ŞEHİR KONAĞI’
02 Mart 2019 Cumartesi 10:58

SEYDİŞEHİR’İN GÖZDE MEKÂNI ‘ŞEHİR KONAĞI’

3 milyon liraya mal olan Şehir Konağı, insanların yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayarak, bilgilendirme ve meslek eğitim kursları ile bayanların gözde mekânı oldu.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi yapılan ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehir Konağını hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu.

 

Başkan Tutal ‘Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyemizin birlikte çalışmaları sayesinde önemli yatırımlar yapıldı. Seydişehir’in çıtasının çok üzerinde yaptığımız yatırımlarla ilçe adeta çağ atladı. Şehir Konağımız ile hanım kardeşlerimizin sosyal hayatına katkı sağlayacak nezih bir ortam sunduk’ dedi

 

İlçenin gözdesi olan Şehir Konağı’nda; Kur’an-ı Kerim (Elif Ba), Kur’an-ı Kerim (Tecvidli), Arapça A1, İngilizce A1, hızlı ve etkili okuma, diksiyon, bilgisayar işletmeciliği, bilgisayar destekli muhasebe, ofis programları, işaret dili, yaşlı ve öz bakım, eğitici annelik, giyim, meşrubat, amigurimi, iğne oyası, dantel anglez, takı tasarımı, kağıt rölyef, şiş örgü, kuaförlük, resim, aşçı çırağı, pastacı çırağı, ney eğitimi, bağlama eğitimi, gitar eğitimi, oyun odası(3-6 yaş çocuklar için), spor(fitness, step, aerobik, plates), ve yüzme kursları hizmet vermektedir.

Kurslar, bahar ve güz döneminde yetişkinlere, yaz döneminde çocuklara yönelik olup, 1.500-2.000 civarında kursiyer bulunmaktadır.

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim