• İstanbul13 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’İN GURURLARI EREN YALÇIN, HÜSEYİN ERAY HARMANC
26 Eylül 2020 Cumartesi 10:43

SEYDİŞEHİR’İN GURURLARI EREN YALÇIN, HÜSEYİN ERAY HARMANC

Eren Yalçın ve Hüseyin Eray Harmancık 2020 – 2021 Sezonu Transfer döneminde 3. Liğ Profesyonel Kulüplerinden Mardin Fosfat Spor Kulübüne transfer oldular.

 

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın; Azimli ve özverili bir şekilde“İyi Birey, İyi Vatandaş ve İyi Futbolcu Yetiştirme” vizyonumuz ile gerçekleşen çalışmalarımız sonucunda futbolcularımıza basamak olduk. 2008 yılından buyana yetiştirdiğimiz futbolcularımız ya transfer oldular ya da Üniversiteye gitmelerine destek olduk. Çocuklarımızı saha içerisinde tutmak bizim için başarıdır. Bu Futbolcularımızın da Seydişehirimizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminim, yolları açık olsun,” dedi.

Başkan YALÇIN; Bu onurlandırıcı olayda en büyük pay sahibinin büyük fedakarlıklar gösteren antrenörlerimiz Lütfi Acır ve Ali Köse hocalarıma ait olduğunu belirtmek isterim. Kendilerini tebrik ediyorum.

Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL Beyin maddi manevi destekleri ile Seydişehir’de futbol ve diğer branşlar yol haritasında emin adımlarla ilerlemektedir. Sporun ve sporcunun dostu Başkanımız Mehmet Tutal Beye çok teşekkürler, diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim