• İstanbul21 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’İN SU SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR
22 Ocak 2022 Cumartesi 13:03

SEYDİŞEHİR’İN SU SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

 

KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ve İşletmeler Daire Başkanı Murat Erdoğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek Seydişehir’de yapılması planlanan içme suyu çalışmaları istişare ettiler.

 

Öncelikli olarak Seydişehir’in içme suyu sorununun çözüme kavuşturulacağını ifade eden Başkan Tutal, OSB’de bulunan su kaynaklarının ve mevcut su deposunun KOSKİ’ye devredilerek OSB’nin daha sağlıklı içme suyuna kavuşturulacağını belirtti.

 

Seydişehir’in içme suyu sorununun çözümü noktasında önemli çalışmalar yürüterek işbirlikleri kurduklarını ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin devam eden içme suyu sorununu çözebilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. KOSKİ ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde önemli projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Son olarak hazırlamış olduğumuz projemiz kapsamında Seydişehir’imizin içme suyu sorununu çözecek alternatif kaynakların tespitinin yapılması ve bu kaynakların Seydişehir’e kazandırılması hususunda proje çalışmalarımızı tamamladık. Yakın dönemde de bu kaynakları ilçemizin içme suyu sorununu çözecek nitelikte Seydişehir’imize kazandıracağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

OSB daha sağlıklı içme suyuna kavuşacak

 

OSB bölgesinde bulunan kaynak suların tespitinin yapıldığını ve OSB’nin daha sağlıklı içme suyuna kavuşacağını da sözlerine ekleyen Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “OSB bölgemizde bulunan su kaynaklarının tespitini ve analizlerini KOSKİ Genel Müdürlüğümüz ile birlikte gerçekleştirdik. OSB’mizi daha cazibeli ve daha iyi içme suyuna kavuşturmak için de kollarımızı sıvadık. Burada bulunan su kaynaklarının ve mevcut su deposunun KOSKİ’ye devrini gerçekleştirdik. Yakın zamanda inşallah OSB’miz de daha cazibeli ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak. Bu vesileyle bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere KOSKİ Genel Müdürümüz Ahmet Demir’e ve daire başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 933 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim