• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFEST’TE
06 Eylül 2023 Çarşamba 15:17

SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER TEKNOFEST’TE

 

Seydişehir Belediyesi Bahaddin Paslı Kültür ve Sanatevinde eğitim alan öğrenciler

dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’i ziyaret etti.

 

Bahaddin Paslı Kültür ve Sanatevinde eğitim –öğretim çalışmalarını yürüten Lise ve Üniversite öğrencileri en büyük teknoloji etkinliği olan, Ankara'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalini gezerken kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

 

Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda katılımla Ankara’da düzenlenen binlerce yarışmacının yarıştığı festivalde kurulan stantları inceleyen ve birbirinden önemli projeler hakkında bilgiler alan gençler büyük festivale hayran kaldı.

 

Başkan Tutal, “ülkemizin teknoloji alanında gelmiş olduğu nokta, tüm gençlerimize ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda lise ve üniversite öğrencilerimizin hizmetine sunduğumuz Bahaddin Paslı Kültür ve Sanat evimizde eğitim gören öğrencilerimizi de bu gelişmelere şahitlik etmesi amacıyla Teknofest'e gönderdik. Kültür evimizde öğrenim gören 50 öğrencimiz TEKNOFEST'te bu gelişmelere ve teknolojiye şahit oldular. Onlara ilham veren her çalışmaya destek olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu haber toplam 746 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim