• İstanbul13 °C
  • Ankara10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SINIRLI SORUMLU SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINDAN
28 Mart 2020 Cumartesi 10:50

SINIRLI SORUMLU SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINDAN

 

Yaşanmakta olan salgın nedeniyle iş yeri zarar gören Esnaf ve Sanatkarlar, kredi ve kefalet kooperatifimiz kefaletiyle Türkiye Halkbankasından 31.Mart 2020 ve öncesi tarihinde kullandıkları kredilerin 1 Nisan-30 Haziran 2020 tarihleri arasında vadesi dolacak olan taksitleri 3 ay süreyle faizsiz olarak ertelenecek ve bu doğrultuda tüm taksitleride 3 ay süre ile ötelenecektir.

Sistem banka tarafından güncenlenecek olup kredisini vadesinde ödemek isteyen Esnaf ve Sanatkarımız ödeme yapabilecektir.

Bu karar kapsamında kredisi ertelenecek Esnaf ve Sanatkarlardan erteleme dönemi boyunca yanlarında çalışan varsa çalışan sayısını azaltmayacağına ve ertelenmeden yararlanmak istediğine dair kooperatifimize gelerek taahhüt vermek zorundadır.

Öte yandan bugüne kadar faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan Esnaf ve Sanatkarlara T. Halk bankasınca doğrudan kullandırılacağı duyrulan 25.000 TL limitli 36 aya kadar vadeli % de 4.5 faizli kredi alınan yeni bir kararla kooperatifimiz kefaletiylede kullandırılabilcektir.

Kooperatif şahıs limiti dahilinde ve hali hazırda kullanmış olduğumuz işletme kredileri ile aynı kesintiler yapılarak önceden kredi kullanmama şartıda ortadan kaldırılmıştır

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim