• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOĞUK HAVA DEPOSU, HAL VE PAKETLEME TESİSİ SEYDİŞEHİR’İN EKONOMİK KALKINMASINA DEĞER KATACAK
02 Mart 2019 Cumartesi 11:30

SOĞUK HAVA DEPOSU, HAL VE PAKETLEME TESİSİ SEYDİŞEHİR’İN EKONOMİK KALKINMASINA DEĞER KATACAK

Başkan Tutal, önemli gelir kaynaklarından olan tarımı geliştirecek ve istihdam oluşturacak en önemli projeleri arasında yer alan Soğuk Hava Deposu, Hal ve Paketleme Tesisini hayat geçirecek.

 

Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir bölgesine hitap edecek olan Soğuk Hava deposu – Hal ve Paketleme Tesisi ile ekonomi ve kalkınmanın kalbi Seydişehir’de atacak.

 

2017 yılında yer tahsisi yapılan projenin ilgili kurumlar ile etüt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Yapılacak hizmet ve gerçekleşecek yatırımlarla ilçe tarımı daha da gelişecek. İlçemiz ve bölgemizde üretilen yaş sebze, meyve ve tarımsal ürünlerin depolaması için soğuk hava depo tesisinin olmayışı bölge üreticilerimiz için eksikliktir. Bölgemizde her geçen gün gelişen meyvecilik ve yaş sebze üretimi ile tarımsal ürünlerin belediyemiz destekleri ile daha da arttırılarak ilçemiz ekonomisinde önemli bir yer edinmesi hedeflenmektedir. Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı ve Seydişehir artan üretim hacmi beraberinde soğuk hava deposu ihtiyacını da fazlasıyla hissettirmektedir. Vatandaşımıza iş imkânı sağlayacak soğuk hava deposu hal ve paketleme tesisi Seydişehir’in ekonomik kalkınmasına değer katacaktır. Ayrıca bölgesel kalkınma anlamında yeni birliktelikler ve güçlü ticaret ağları oluşturulacaktır.” dedi.

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim