- 11:40 - MUHTARLAR DERNEĞİNDEN SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK
- 11:12 - ÜRETEN KADINLAR PAZARI, BUTİK DÜKKENLAR VE HALK EKMEK FIRINININ AÇILIŞI YAPILDI
- 08:47 - ASIM CENGİZ YAŞLI BAKIM VE REFAKATÇİ EVİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 08:42 - Eskimeyen basın emekçileri bir araya geldi
- 11:03 - BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN MAAŞLARINA BÜYÜK ARTIŞ SAĞLADIK
- 11:01 - BAŞKAN TUTAL'DAN AÇILIŞA DAVET
- 10:58 - SEYDİŞEHİR’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI
- 10:54 - SEYDİŞEHİR BİLGEHANE'DE 3. GELENEKSEL. "NOSTALJİK DERS ZİLİ ÇALDI"
- 10:12 - 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü
- 08:39 - Seydişehir de doğdu profesyonel oldu
- 09:50 - ‘’ SAĞLIKLA YAŞAYAN TÜRKİYE ‘’
- 09:19 - SEYDİŞEHİR’DE YOL ÇİZGİLEME ÇALIŞMASI
- 09:12 - ÇUMRA ŞEKER FABRİKASI’NDA PANCAR ALIM KAMPANYASI BAŞLADI.
- 09:09 - TSYD Konya 25 yaşında
- 09:08 - CHP’de, Bekir Yaman güven tazeledi
27 Eylül 2023 Çarşamba
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





SPOR GÜNDEMİ
02 Haziran 2018 Cumartesi 10:53
Türkiye liğlerinde maçlar bitti. Çıkan takımlar bir üst liğde oynarken düşen takımlarda birinci liğlerde oynayacaklar. Hafta sonu olsada maçlarımızı güzelce bir seyretsek isteği önümüzdeki sezona kaldı. Şimdiden herkeste bir üzüntü başladı. Maçlar olmayınca maç yazılarıda yok. Maç yorumlarıda ne gazetelerde nede televizyonlarda olmayacak. Bundan sonra varsa yoksa transferler dönemi başlayacak. Futbolsuzluğun korkusunu yalan dolan transfer haberleriyle dolduracağız. Dünya kupası maçları bu ay başlıyor. Ama biz dünya kupasında yokuz diye maçları boşmu vereceğiz. Yine maçları uyukumuz gelinceye kadar televizyonlardan izleyeceğiz.
Şehrimizdede Başkanlık kupası voleybol maçları bitti. Şimdi Futbol maçları turnuvası başlıyor. Eskiden bizim dönemimizdeki Kaymakamlık kupası maçlarını artık başkanlık kupası adı altında yapacağız. Futbol turnuvasına 1 Haziranda son müracaatlar yapıldı. Altı Hazirandada fikstür çekimi yapılacak. Müsabakaların başlama tarihi 18 Haziran maçlar Kapalı salon yanındaki sentetik çim sahada yapılacak. Şimdiden katılacak tüm takımlarımıza başarılar maçların centilmence geçmesini dileriz.
Birazda gazetelerimizin spor sayfalarını karıştıralım. Konyalı Vushuculardan iki madalya birden başlıklı yazıda Moskovada düzenlenen Avrupa Şampiyonasına katılan Konyalı 2 vushu sporcusu buradan madalyayla dönmeyi başardı. Sporcularımızdan Hatice Nur Küçüktanık birinci olarak Melek Nur Küçüktanık da ikinci olarak dikkatleri üzerlerine çektiler. Abdullah Ilgaz’dan da bronz madalya geldi. Atletizm uluslararası Grand Prix yarışmaları 17-20 Mayıs tarihlerinde İtalyanın Riete kentinde yapıldı. Avrupa şampiyonası öncesi yapılan Ulusararası Grand Prix yarışmaların bedensel engellilerde Konya sporcumuz Abdullah Ilgaz 47 kategorisinde 1.70 santim yüksek atlama derecesiyle üçüncü oldu.
Seydişehir Belediyespor voleybol takımımızdan da bir haber verelim. Geçenlerde takım antrenörümüz Süleyman Kılınç Beyle görüştüm. Önümüzdeki sezon çalışmalarına daha çok vakit olduğunu ve bizim takımın durumunun tamamiyle Ziraat Bankası takımıyla ilgili olduğunu söyledi. Eğer Ziraat Bankası genç sporcularını geçen yıl olduğu gibi yine bizde oynamalarına müsade ederlerse takım ona göre kurulacak. Yok pilot takım uygulamasından Ziraat Bankası vaz geçerse yeni alternatifler aranacak. Antrenörle konuşmamız bunlar. Temenni edelim ki yine eski uygulama tekrar edilsin ve takımımız başka destek aramaktan kurtulsun. Bunları bekleyip göreceğiz. Futbol takımımızdada bekleyiş sürüyor. Takım sayısı artırılmazsa Konya amatör liğlerinde oynayacağız. Hayırlısı ne ise o olsun.
Bu yazı toplam 832 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- MUHTARLAR DERNEĞİNDEN SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK
- ASIM CENGİZ YAŞLI BAKIM VE REFAKATÇİ EVİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI
- Eskimeyen basın emekçileri bir araya geldi
- ÜRETEN KADINLAR PAZARI, BUTİK DÜKKENLAR VE HALK EKMEK FIRINININ AÇILIŞI YAPILDI
- SEYDİŞEHİR BİLGEHANE'DE 3. GELENEKSEL. "NOSTALJİK DERS ZİLİ ÇALDI"
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim