• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SPOR KULÜBÜMÜZDE ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYORUZ
21 Kasım 2022 Pazartesi 08:50

SPOR KULÜBÜMÜZDE ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYORUZ

 

Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Emirhan Aldıran Malta'da düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda madalya hedefliyor.

 

Aldıran Ekim ayında Konya’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakaları'nda, Malta'da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanmıştı.

 

Çalışmalarına devam eden Aldıran’ı Belediye Başkanı Mehmet Tutal Malta maçı öncesi ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir Belediyesi spor kulübü sporcumuz Emirhan’a 25- 28 Kasım tarihleri arasında Malta’da katılacağı Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum. Belediye spor kulübümüzde şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyoruz. Aldıran, Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'nda Malta’da Seydişehir Belediyesi adına maça çıkarak hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edecek. Gurur verici bir durum. Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Aldıran evladımızla birlikte tüm evlatlarımıza başarılar diliyor antrenörlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum.

 

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübümüz bünyesinde bireysel ve takım sporları eğitimleri veren Belediyemiz, 2014 yılı başında 67 olan lisanslı sporcu sayısında, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerle 2.173’e çıkardık. İlçe olarak spor alanında yakaladığımız bu büyük başarı, ilçemize verdiğimiz en büyük hizmetlerden biridir. İlçemizin daha da gelişimi için alt yapıdan üst yapıya kadar yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler ne kadar önemliyse, spor alanındaki eğitimlerimiz de o denli önemlidir. Spora olan yatırımlarımızı daha da arttırmaya devam edeceğiz. İnşallah bu sayıyı daha da arttırıp hemen her branşta lisanslı sporcularımızın yanında şampiyon sporcularımız yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 333 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim