- 16:06 - Küçük Miray omurga eğriliğinden 9 saatlik ameliyatla kurtuldu
- 16:18 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BABA ÇOCUK KAMPI BAŞLIYOR
- 13:35 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Gübre fiyatlarının yükselişi üretimi durduracaktır
- 10:59 - SEHAL ÖĞRETMENLERİ İTALYA'DA
- 08:43 - Seydişehir Adliyesinde önemli değişiklikler…
- 10:11 - BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
- 10:05 - ANADOLU BİRLİK HOLDİNG VE TARIM KREDİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
- 10:00 - İsmet Şen Ortaokulu öğrencilerinden madalya...
- 10:37 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENE VE ZARARLI HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA
- 10:36 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİR İLK; SEYDİŞEHİR’DE KADIN BASKETBOL TAKIMI KURULUYOR
- 16:40 - 60 YILDIR EVLİ ÇİFTE ANLAMLI ZİYARET
- 13:39 - BOSTANDERE MAHALLESİNDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET TARAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:36 - Kardiyoloji Uzmanı Dr. Osman Şahin Çalışmaları ile göz dolduruyor
- 13:34 - Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mümin Buz, Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
- 11:34 - KONYA ŞEKER’DEN AVANS MÜJDESİ
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





SPOR SOHBETİ
Bu günlerde insanları dinlendiren şeylerden biride spor olayları ve spor sohbetleri. Gerginlikten uzak, siyasetten uzak olayları izleyeceksen bol bol maçları seyredeceksin. Emin olan ki günün yorgunluğu ve sitresi kayboluyor. Takvim yapraklarının arkalarında spor notları oluyor. Onların birkaçını sizlerle paylaşalım.
Voleybolun Kuralı : Voleybol tüm sporlar arasında sıcaklık ve ışık konusunda krulara bağlı tek spordur. Voleybol karşılaşmaları normalde 10. Dünya şampiyonalarında 16 derece altında oynanamaz. Sahadaki ışıklandırma ise 1000 - 1500 lüks lambası arasında olmak zorundadır.
Halter tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sporcusu olan Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katından fazlasını kaldırabilen ilk halterciydi. “Cep Herkülü” lakabıyla anılan Süleymanoğlu, kendisinin peşi sıra pek çok şampiyon haltercinin yetişmesinde ön ayak olan sporculardan birisiydi.
İnsanoğlunun bilmediği öğrenmek istediği çok şey var. Bildim sandığın konuları iyice araştırırken bilmediğin çok şeylerle karşılaşıyorsun. Yazımın son kısmını bir temel fıkrasıyla bitireyim Temel İstanbuldan Almanyadaki arkadaşının yanına gitmiş. Hoş sohbetten sonra Dursun Temel’e sormuş “Ula Temel demiş söyle bakayım İstanbuldan hangi vasıtayla geldin demiş. Temel’de büyük bir gururla “Ula Dursun demiş vallahi billahi bende bilmiyorum. Zira benim bileti bizim hanım aldı” demiş. İşin özü esası bu. Yazıp çiziyoruz ama vallahi bizlerde bir şeyler bilmiyoruz.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim