- 10:17 - ÇAVUŞ MAHALLESİNDE SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 10:06 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 10:03 - Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü. Saha aramalarına devam ediyor...
- 10:01 - BAŞKAN ERKOYUNCU VE BAŞKAN AYDIN, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NDE İŞÇİLERLE BULUŞTU
- 11:35 - BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR
- 11:34 - Seydişehir Belediyesinden Çiftçilere %75 Hibeli Ata Tohumundan 300 Bin Fide Desteği
- 11:25 - CHP Genel Başkanı Özel 3 Mayıs’ta Konya’da
- 16:28 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM GALİBİYET
- 08:39 - Tuba Dalar, sağlık konulu sunum gerçekleştirdi
- 08:34 - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karate Turnuvası İlçemizde Yapıldı
- 09:47 - CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş
- 09:39 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
- 15:04 - Konya Valisi İbrahim Akın, CİB Konya Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti
- 15:02 - AŞI HAFTASI BASIN BİLGİ NOTU
- 15:00 - BAŞKAN ERKOYUNCU, ŞEKER PANCARI EKİMİNE START VERDİ
03 Mayıs 2025 Cumartesi
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





SPOR TURU
26 Şubat 2018 Pazartesi 09:08
Türkiye Motor sporları federasyonu 2017 Motor sporları ödül töreni 10 Ocak 2018 Cumartesi günü İzmir Konak Kongre salonunda yapıldı. Gecede Motodrag 2017 genel klasman birincisi Seydişehir’li sporcumuz Orhan Karabaş ödülünü aldı. İlçemizin adını spor dünyasına duyuran arkadaşımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Yeşim Bostan Dünya Salon okçuluk şampiyonasında gümüş madalya kazandı. Amerikada yapılan şampiyonada kadınlar makaralı yay katagorisinin finalinde rus rakibini yenen Yeşim Gümüş madalya kazandı. 4 sporcuyla katıldığımız şampiyonada 2 gümüş Mete Gazoz almıştı.
Yine göğsümüzü kabartan bir haber de Güney Koreden geldi. Bu kentte düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatlarında Alise Ağafonova ile Alper Uçar Kış olimpiyatları tarihinde serbest proğrama yükselen ilk buz dansı çifti oldular.
Artık bundan böyle gözlemcilere sıkı takip geliyor. Yürürlükteki uygulamaya göre gözlemciler hakeme not veriyor ve buna sadık kalınıyor. Şimdi gözlemci yine hakemin performansını değerlindirip notunu vererek gönderecek Federasyonda kendi gözlemlerini masaya yatırıp kağıda dökecek ve aradaki farka bakılacak. Eğer arada mesafe varsa önümüzdeki sezon gözlemciyle devam etmeme kararı alınacak. Yani anlayacağınız gözlemcilikte tek başına karar verme devri kapanıyor. İnşaallah sporumuz için hayırlı olur.
9-11 2018 tarihinde Denizlide yapılan Gençler Türkiye Judo şampiyonasında Seydişehir Belediyesporlu sporcumuz Yasin Boztepe Türkiye yedincisi oldu. Türkiye şampiyonasına katılan Yasin Boztepe’nin uzun bir süre sakatlık süreci geçirdiği bu nedenle turnuvaya hazırlanamadığı anlaşıldı. Sakatlığı yeniden nükseden sporcumuz zorlu bir mücadele sonucu yedinci olabildi.
Şiddet olayları ne yazıkkı U 17 ye kadar indi A takımlarından gençlere kadar uzandı. Konya U 17 yerel liginde oynanan Beyşehir Gölspor - Havsanspor maçının ardından çıkan kavgada rakip takımın iki oyuncusu darp edildi. Havzanspor U 17 takımı maçı kazanırken bitiş düdüğüyle birlikte saha karıştı. Oyuncular soyunma odasına güçlükle kaçabildi. Konuyla ilgili konuşan Havzanspor Kulübü başkanı Fevzi Tezcan futbolun her zaman dostluk ve kardeşlik olduğunu düşünüyorum. Takımımızın başına gelen bu durum Beyşehir’e hiç yakışmadı. Otobüslerin lastiklerinin parçalandığını söyleyen Başkan olayları şiddetle kınıyorum dedi.
Kendimiz yazıp kendimiz üzülüyoruz. Bu şiddet olaylarını bitirmek lazım. Büyük takımlara nasıl saha kapatma puan silme cezası veriliyorsu amatör takımlarada aynı cezalar verilmeli. Yoksa bu işlerin üstesinden gelemeyiz.
Kendi takımlarımıza gelince Voleybol Türkiye Birinci liginde oynayan takımımız Seydişehirspor bu sene bir sürü talihsizlikler yaşadı. bu sezon herhalde play of maçlarına katılamayacağız. Amatör Süper Kümede oynayan futbol takımımızda şöyle bir nefes alamadı. Sezon sonunu bekleyip göreceğiz. Ne diyelim kötü de olsa her şeyde bir hayır vardır derler. Umarım öyle olur.
Bu yazı toplam 949 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim