• İstanbul8 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SPORCULARIMIZ İÇİN SAĞLIKLI ORTAMLAR HAZIRLIYORUZ
26 Şubat 2021 Cuma 10:22

SPORCULARIMIZ İÇİN SAĞLIKLI ORTAMLAR HAZIRLIYORUZ

Seydişehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği değerden dolayı pandemi sürecinde Kapalı Spor Salonunda bakım ve onarım tamirat çalışmalarına başladı.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeni ile sportif faaliyetlere ara verilmesini belediye ekipleri fırsata çevirerek spor salonundaki eksiklikleri gideriyor, salonu daha kullanışlı ve modern hale getiriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “aslan yattığı yerden belli olur” atasözünü hatırlatarak pandemi kısıtlamasında yoğun sportif faaliyetlerin olmadığını ve bu nedenle bu durumu değerlendirerek sporcuların sağlıklı ve nezih ortamlarda spor yapabilmeleri için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Başkan Tutal; “Seydişehir Belediyesi Spor kulübü bünyesinde kapalı spor salonumuzda sportif faaliyetlerimize pandemi nedeniyle ara verildi. Bu yüzden biz de spora ve sporcularımıza verdiğimiz değerden dolayı salonun boşluğundan faydalanarak tamir ve tadilat çalışmalarımıza başladık. Normalleşme süreci başladığı zaman sporcularımız daha sağlıklı, daha konforlu ve daha modern bir spor salonunda sportif çalışmalarına kaldığı yerden tekrardan başlayacak’’ ifadelerini kullandı.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Güreş, Halter, Judo, Karate, Taekwondo, Bocce, Muai Thai branşlarında eğitimlerin verildiğini kaydeden Başkan Tutal; “Seydişehir Belediyesi olarak 2014 yılı başında 67 olan lisanslı sporcu sayısını, spora ve sporcuya vermiş olduğumuz desteklerle 2.170’e çıkardık. Sportif faaliyetlerde spora ve sporcuya verdiğimiz değerden dolayı 7 yıllık çalışma programımızda lisanslı sporcu sayımızı artırarak büyük başarı kazandık. İlçemizin daha da gelişimi için alt yapıdan üst yapıya kadar yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler ne kadar önemliyse, spor alanındaki eğitimlerimiz de o denli önemlidir. Bu sebeple spora ve sporcuya büyük önem ve destek vermeye devam edeceğiz. Her geçen gün sporcu sayımızı artırarak spor eğitimleri sayesinde gençlerimizi ve çocuklarımızı olası kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim