• İstanbul13 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞU ANA KADAR ALDIĞIM ÇİÇEKLERDEN DAHA DEĞERLİ
14 Mart 2020 Cumartesi 11:27

ŞU ANA KADAR ALDIĞIM ÇİÇEKLERDEN DAHA DEĞERLİ

Seydişehir Özel İş Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri yetiştirdikleri ilk mahsulü Başkan Tutal'a hediye etti.

KOP Mesleki Gelişim Atölyesi Projesi” kapsamında Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulunda kurulan tarım atölyesinde öğretmenlerinin nezaretinde ‘’Özel Öğrenciler” tarafından dikimi ve yetiştirilmesi gerçekleştirilen marullar ilk hasadını verdi.

Özel İş Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrenciler okul idarecileri ile birlikte Başkan Tutal'ı makamında ziyaret ederek, Proje kapsamında oluşturulan seramik atölyesinde yetiştirmiş oldukları kıvırcık marulu takdim ettiler.

Toplumda ön yargıyla bakılan çocukların fırsat verilince neler yapılabileceğinin en büyük öğreğinin yaşandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Her insanın yapabileceği bir iş vardır. Engelliler de fiziksel ve ruhsal işlevlerinde bir bozulma ya da eksiklik olsa bile uygun bir eğitim ve rehabilitasyondan geçirildikleri zaman çalışıp, üretime katılabilirler. Bizler yeter ki onlara imkan sağlayabilelim.Gerisi onların azmi ile gerçekleşiyor. Toplumumuzun en değerli, özel kesimiyle ilişkilendirilmiş ve onları toplumsal hayata kazandırmak ve ön plana çıkarmak, onları sosyalleştirmek adına çok önemli bir proje olmuş.Ben öğrencilerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum "dedi.

Özel eğitim okulunda öğrenim gören öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal;"Şu ana kadar aldığım çiçeklerden daha anlamlısı ve en güzeli . Ben öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çocuklarımız bu kapsamda daha farklı ürünler yetiştirerek üretimde bize varız diyecekler. Belediye olarak imkanlar dahilimizde her zaman desteğe hazırız" dedi.

Özel İş Eğitim ve Uygulama Okulu İdareci ve Öğretmenleride Başkan Tutal'a kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim