• İstanbul20 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞÜKRÜ ARSLAN, ESNAF SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
27 Eylül 2021 Pazartesi 08:48

ŞÜKRÜ ARSLAN, ESNAF SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Seydişehir’de muhasebe üzerinde esnaflık yapan Şükrü Arslan (49), Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Şükrü Arslan, hizmet yarışında eksiklikler gördüklerini, taze kan, dinamik yapı olarak yarışa katıldıklarını söyledi.

ELEŞTİRMEDİ, ‘ADAYIM’ DEDİ

İlçenin tanınan esnaflarından Şükrü Arslan, Alaylar 1 mahallesi Eti Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı olarak düzenlenen toplantıda yönetimde de görev alması beklenen arkadaşlarıyla tanıtım toplantısında mevcut yönetimi eleştirmedi ve daha iyi hizmet vermek için dinamik kadroyla yarışa katıldığını dile getirdi.

YOLUN HENÜZ BAŞINDAYIZ

Arslan, “Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni dönem yönetimine talip olduğumuzu ve geçmiş tecrübelerimiz ışığında bir yol haritası belirlediğimizi sizlere duyurmak ve yolun henüz başındayken bir araya gelerek istişarelerde bulunmak istedik. Katılımınız bu anlamda çok önemliydi, desteğiniz için tekrar teşekkürler. Yıllardır çarşı merkezinde hizmet vermeye çalışan bir esnaf kardeşinizim. Bizler; dertleri ve sorunları ortak olan, özellikle yaşadığımız pandemi sürecinde tüm olumsuzlukları omuzlarında taşıyan aynı ilçenin kader birlikteliği yapmış esnaf topluluğuyuz” dedi.

OMUZ OMUZA YÜRÜYELİM

Şükrü Arslan şöyle devam etti: “Amacımız, ilçe esnaflarının birlikteliğini ve dayanışmasını korumak, bürokrasi içerisinde boğulmadan birbiriyle iletişim halinde olan ekiple mesleki faaliyetleri kolaylaştıracak çalışmaların fitilini ateşlemek istiyoruz. Esnaflarımızın birbirleriyle ve halkla iletişimini engelleyecek her türlü sorunla mücadele edebilmek olan odamızda, yeni dönemde sorumluluk almak ve hedeflere omuz omuza yürümek istiyoruz. Bu vazifenin yerine getirilebilmesinin en önemli şartı fikir alışverişinde bulunabilmek, yani istişare yolunu açık tutabilmektir. Sivil toplum kuruluşları şehrimizin hareket mekanizmasıdır. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek şehrimizi ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz.

2022 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanan odamız kongresindeki

Çıktığımız bu yolda hayırlar eylesin. Esnaflarımızdan yapılacak olan seçimlerde destekleri bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim