• İstanbul15 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÜPÜRÜLMEYEN MICIR KAZAYA SEBEP OLDU
15 Temmuz 2019 Pazartesi 08:38

SÜPÜRÜLMEYEN MICIR KAZAYA SEBEP OLDU

Seydişehir-Antalya yolunda asfalt kaplama yapan karayolları, kaplama sonrasında yola yapışmayan mıcırları süpürmeyince bir çok kazaya ve yüzlerce aracın camlarının kırılmasına sebep oldu.

KAZA UCUZ ATLATILDI

 

Edinilen bilgiye göre;Antalya dan Ankara ya gitmek için yola çıkan Ayhan Aydoğan idaresindeki 26 D 3344Seydişehir’ e 24 kilometre uzaklıkta Karayolları bakım evinin karşısında asfalt kaplama çalışmaları yapılan bölgede yolda oluşan mıcıra aracını kaptırdı, direksiyon hakimiyetini kaybeden Aydoğan yoldan çıkarak taklalar atarak şarampole uçtu.

 

Kaza sırasında araçta bulunan eşi Yeliz (40) ve çocuğu Aras Can (3) yaralandı. Yaralılar ambulans ile Seydişehir Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kaza sonrası konuştuğumuz Ayhan Aydoğan kazaya asfalt çalışması sonrasında süpürülmeyen mıcırların yol açtığını ifade ederek, hız yapmadığını bir anda mıcır sebebi ile otomobilin kaymaya başladığını ve sonrasında direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirtti.

 

Kazada eşi ve çocuğunun yaralandığını belirten Aydoğan, kazanın hemen sonrasında karayolları ekiplerinin yolda oluşan mıcırları süpürmeye başladığını, süpürme işleminin kaza sonrasında yapılmasına bir anlam veremediğini belirterek, ihmali bulunanlardan şikayetçi olacağın söyledi.

 

Asfalt kaplama çalışmalarına büyük tepki gösteren sürücüler, plansız bir çalışma yapıldığını, asfalt kaplama sonrasında yola yapışmayan mıcırların süpürülmediğini, onlarca kaza meydana geldiğini, yüzlerce aracın camlarının kırıldığını belirterek şikayetlerini dile getirdiler.

Ayrıca bu yolda asfalt kaplama değil, sıcak asfalt yapılması konusunda görüşlerini de dile getirdiler.

 

Bu haber toplam 1103 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim