• İstanbul10 °C
  • Ankara5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
28 Aralık 2019 Cumartesi 13:37

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Seydişehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kırsal ve merkez mahallelerde devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, temizlik İşleri ekiplerinin Perşembe günleri kurulan kapalı pazar yerinde tezgahlar kaldırıldıktan sonra kapsamlı bir şekilde temizlik yaptığını kaydetti.

 

Başkan Tutal, kapalı pazaryerinde temizlik çalışması yapan personeli ziyaret ederek kendilerine kolaylıklar diledi.

 

Başkan Tutal; "pazar yerlerinde koku neşreden yerler (balıkçı, peynirci vs.) deterjanlı su ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Belediyemiz temizlik personelleri, vatandaşların daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için her hafta Perşembe günü pazar bitiminde halk pazarını temizleyerek yeni haftaya hazırlıyor "dedi.

Seydişehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ve temizlik konusunda titiz olduklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Temizlik ekiplerimiz sadece çöp toplama ve süpürme işlemi yapmıyor ilçe genelinde farklı hizmetler ile belirlenen program dahilinde gece gündüz çalışıyor.

Çalışanlarımız sadece cadde ve sokakların süpürülmesi ile kalmayıp gerek bölge denetimi gerekse vatandaşlarımız tarafından gelen talepler doğrultusunda rutin olarak çöp toplama sisteminde oluşacak aksaklıkların ve kötü görüntülerinde önüne geçmektedir. Halkın kullanımına açık olan mesire ve piknik alanlarında oluşan çöpleri de ekiplerimiz kendilerine bilgi verilmesi halinde kaldırmaktadır” dedi.

Temizlik ekiplerinin 7/24 saat mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıkları belirten Başkan Tutal; Bizim hedefimiz daha temiz bir Seydişehir inşa etmek, ilçemizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz, ana arterler, meydanlar, parklar, okul çevrelerinde, tüm mahallelerde evsel atıkların toplamasından, cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerının dezenfekte edilmesi ve pazar yerimizin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalarda herhangi bir aksaklığa yer vermeden gerçekleştiriyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir ilçe hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. İlçemizin 55 mahallesinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için ekiplerimiz görevini, özverili şekilde sürdürüyor" dedi.

Bu haber toplam 878 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim