• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TERMAL SERACILIK İÇİN YATIRIMCILARA KAPILARIMIZ AÇIK
09 Mart 2019 Cumartesi 11:16

TERMAL SERACILIK İÇİN YATIRIMCILARA KAPILARIMIZ AÇIK

Termal Sosyal Tesisler, Termal Tatil Köyü, Termal Oteller Termal Fizik Tedavi Merkezi ve Termal Seracılık için Başkan Tutal, durmak bilmiyor.

Seydişehir’in termal seracılık sektörü için iyi bir iklime sahip olduğunu kaydeden Başkan Tutal, Jeotermal kaynakları kullanarak bölgede seracılık yapılabileceğini kaydetti.

Termal Tesislerin batı kısmını Termal Organize Seracılık Bölgesi ilan ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, yatırımcılar ile görüşmelerin devam ettiğini, kısa sürede termal seracılığın faaliyete geçeceğini ve istihdam noktasında büyük önem taşıdığını belirtti.

Termal yatımların ilçeye büyük katkı sağlayacağını kaydeden Başkan Tutal; termal tesis bölgesi alanında yapılacak olan yatırımlarla Seydişehir ekonomisi canlanacak. Seydişehir'de termal seracılık noktasında görüşmeler yapıyoruz. Yatırımcılarımızla yaptığımız görüşmelerde planladığımız termal oteller, fizik tedavi merkezinin yer aldığı tesislerin yapımı konusunda çalışmalar devam ediyor ve en kısa zamanda temel atacağımızı söyleyebilirim. Seydişehir'de ilk olarak kaplıca turizmini hayata geçirmek, ilçe ve bölgenin ticari ve sosyal yaşamını canlandırmak en büyük hedefimiz ve istihdama katkı sağlayacak bu proje, ekonomik olarak ikinci Etibank diyebiliriz. Belediye olarak yatırımcılarımızın önlerini açarak, hiçbir sıkıntı yaşatmayacağız. Seydişehir’in yatırımcılara kapısı her zaman açıktır" dedi.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim