• İstanbul15 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tespih ve cep telefonu aksesuar dünyası açıldı
31 Ağustos 2019 Cumartesi 11:19

Tespih ve cep telefonu aksesuar dünyası açıldı

Seydişehir’de genç girişimci Süleyman Uygun tarafından Uygun tespihlik adı altında Atatürk Caddesinde her çeşit tespih ve cep telefonu aksesuarlarının satıldığı nezih bir işyeri açıldı. İş yeri sahibi Süleyman Uygun tarafından Alaylar 1 mahallesi Atatürk Caddesi eski jandarma binası karşısına açılan ve halkının hizmetine giren işyerinde her çeşit tespih ve cep telefonu aksesuarını bulabilirsiniz. Ayrıca tüm cep telefonu modellerine göre kılıf çeşitlerinin de yer aldığı işyerinde garantili teknik servis hizmeti de veriliyor.

İş yerinde orijinal kılıflar, bataryalar, şarj aletleri, kapaklar, kulaklıklar, ekran jelatinleri ve aradığınız tüm aksesuar çeşitlerini bulabilirsiniz.

Ayrıca en değerli tespihleri satılıyor. Kente yaklaşık iki yıldır meraklılarına tespih satışı yapan Mezatçı Süleyman Uygun, dünyanın en kaliteli tespihlerinin iş yerinde satıldığını belirtiyor.

Tespihin ecdattan gelen bir merak olduğunu söyleyen Süleyman Uygun, "Meraklıları koleksiyonlarına koymak için en değerli tespihleri tercih ediyor. Toptan ve perakende satışını yapıyorum" diye konuştu.

İletişim; 05426847137

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim