• İstanbul21 °C
  • Ankara25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM İÇİN KATLI OTOPARK
09 Mart 2019 Cumartesi 10:39

TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM İÇİN KATLI OTOPARK

Şehir içi trafiği rahatlatmak adına hayata geçirdiği ücretli ve ücretsiz otoparklara Başkan Tutal, yeni otoparklar ekleyeceğini belirtti.

Bölgedeki trafik sorununa çözüm getirmek için katlı otopark yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehri geleceğe taşımak ve modern bir Seydişehir oluşturmak adına hizmet seferberliğine devam edeceklerini kaydetti.

Özellikle şehir içi trafiği rahatlatacak otopark alanlarını oluşturulması konusunda yoğun tempo ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Tutal; “Daha önce birçok alanda yapılan kamulaştırmalar ve mahalle otoparklarıyla sokak aralarındaki park ihtiyaçlarını azaltarak, trafik yoğunluğunun azalmasını sağlamaya çalıştık. Yapacağımız katlı otoparkımızı vatandaşlarımızın istediği alanı göz önünde bulundurarak inşa edeceğiz. Daha önce Eski cezaevinin bulunduğu bölgeye ücretsiz otopark yaparak Seydişehirli hemşehrilerimizin hizmetine sunmuştuk.

Ayrıca eski metruk binalarımızın da yıkımı yapılarak bina sahiplerinin izinleri doğrultusunda trafik sorununa çözüm getirmek adına alternatif otoparklar oluşturmaya devam ediyoruz. Amacımız Seydişehir’de trafik sorununu ortadan kaldırmak adına çözümler üretmek “şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 989 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim