• İstanbul18 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye iş Bankası’nın 95. kuruluş yıldönümü
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:55

Türkiye iş Bankası’nın 95. kuruluş yıldönümü

Türkiye İş Bankası’nın 95. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Seydişehir’de Şube yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Çelenk sunma programına Seydişehir Şube Müdürü Serkan Çamuşoğlu ve Banka yetkilileri katıldı.

Çelenk sunma töreni sonrasında yapılan açıklamada; ‘’Türkiye İş Bankası’nın ülkemizdeki ekonomik kalkınmanın, sosyal ve kültürel gelişimin her aşamasına öncülük ettiğini ve tüm bunlara katkıda bulunduğuna vurgu yapıldı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün İş Bankası için belirlediği misyonu 95 yıldır hiç aksatmadan sürdürüldüğüne işaret edilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün Bankamız için belirlediği misyonu 95 yıldır hiç aksatmadan sürdürüyoruz. İlk genel müdürümüz merhum Celal Bayar, 1928 yılında bir demecinde İş Bankalılık felsefesini; Bankamızın memurin kadrosu yoktur, iş kadrosu vardır. İş Bankası’nda çalışan Türk gençleri kendilerini alelade ücretli veyahut maaşlı bir memur olarak telakki etmiyorlar. Onlar bu işte behemehâl muvaffak olmayı milli şeref ve haysiyet meselesi yapmışlardır” cümleleri ile özetlemiştir.

Türkiye’nin ekonomik kalkınmasının, sosyal ve kültürel gelişiminin her aşamasında Bankamızın öncülüğü ve katkısı vardır. Bu öncülük ve katkı, halkımızın güven ve teveccühü ile her zaman ödüllendirilmiştir. 26 Ağustos 1924’de kurulan Bankamızın 95. Kuruluş yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Bankamızı kuran güçlü iradenin ortaya koyduğu yüksek hedeflere doğru ilerlemenin onurunu bir kez daha yaşıyoruz”

Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim