- 16:06 - Küçük Miray omurga eğriliğinden 9 saatlik ameliyatla kurtuldu
- 16:18 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GELENEKSEL BABA ÇOCUK KAMPI BAŞLIYOR
- 13:35 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Gübre fiyatlarının yükselişi üretimi durduracaktır
- 10:59 - SEHAL ÖĞRETMENLERİ İTALYA'DA
- 08:43 - Seydişehir Adliyesinde önemli değişiklikler…
- 10:11 - BAŞKANLIK FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
- 10:05 - ANADOLU BİRLİK HOLDİNG VE TARIM KREDİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ
- 10:00 - İsmet Şen Ortaokulu öğrencilerinden madalya...
- 10:37 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENE VE ZARARLI HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA
- 10:36 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİR İLK; SEYDİŞEHİR’DE KADIN BASKETBOL TAKIMI KURULUYOR
- 16:40 - 60 YILDIR EVLİ ÇİFTE ANLAMLI ZİYARET
- 13:39 - BOSTANDERE MAHALLESİNDE SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET TARAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:36 - Kardiyoloji Uzmanı Dr. Osman Şahin Çalışmaları ile göz dolduruyor
- 13:34 - Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mümin Buz, Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
- 11:34 - KONYA ŞEKER’DEN AVANS MÜJDESİ
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





TURNUVA DEVAM EDİYOR
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl geleneksel hale getirilen futbol ve voleybol maçları devam ediyor. Futbol maçları Atatürk Kapalı Spor yanında bulunan sentetik halı sahada oynanıyor. 25 takım ve 500’e yakın sporcunun katıldığı maçlar zevkle ve heyecanla izleniyor.
Futbol maçlarına Can Bobinaj, Cumhuriyet Futbol kulübü, Cezaevispor, Sağlık Spor, Derman Rehatebilitasyon, Adliyespor, Gevrekli Muhtarlığı, Ortakaraörenspor, Kral Unlu Mamulleri, Toros Kartalları, Türkspor, Çetinerspor, Günaydın Tesisleri, Seylif Asansörspor, Boyalı Spor, Gülpınar Otogar, Seydişehir Ajansgücüspor, Kral Ekmek, Tahtakele Spor, Koç Kardeşlerspor, Bizim Mobilya, Çatderespor, Bostanderespor, Şaban Ayten Mühendislikspor, Kuranspor gibi takımlarımız turnuvada yer alıyor.
Başkanlık kupası voleybol maçlarımızda Atatürk Kapalı Spor Salonunda birbirinden güzel maçlarla devam ediyor. Turnuvalar bir şehre aktivite kazandırır. Tatil günleri nereye gideceğine karar veremiyen çalışan kesimlere bir eğlence sunar. Masasının başında gün geçiren çalışanlarımız böyle maçlarla yorgunluğunu giderirler.
Geçtiğimiz hafta seçimlerle ilgilenen halkımız artık bu hafta böyle maçlarla ilgilenecek. Türkiye Süper ligi futbol maçları da başladı herkes tuttuğu takımın maçını zevkle izleyecek. Basketbol maçlarımızda bunun tuzu biberi Düşünebiliyormusunuz düne kadar bir avuç seyirciyle oynanan voleybol ve basketbol maçlarımız artık salonlara sığmayan seyircilerimiz önünde oynanıyor. Büyük takımlarımızın futbol maçlarına yedi sekiz binkişi gelirken basketbol maçları oniki - onbeşbin kişilik katılımla oynanıyor. Düne kadar Avrupa ülkelerinin gerisinde kalan voleybol ve basketbolcularımız şimdi onlara kafa tutuyor bundan dolayıda ne kadar sevinsek azdır.
Çalışan kazanırmış. İyi transferler yapan ve karakterli sporcuları kadrosuna katan kulüplerimiz başarıdan başarıya koşar Kimsenin şüphesi olmasın Türk sporu birgün layık olduğu yere gelecek ve rakiplerini geçecektir.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim