• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TUTAL; “YENİ YAPILACAK HASTANENİN YATAK SAYISI ARTTIRILMALI”
02 Şubat 2019 Cumartesi 10:19

TUTAL; “YENİ YAPILACAK HASTANENİN YATAK SAYISI ARTTIRILMALI”

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Seydişehir’de doktor ve hastane yetersizliği ile ilgili bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti Seçim Manifestosu’nu açıkladığı programa katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gönül Belediyeciliği' ve 2023 Vizyonu” konsepti doğrultusunda milletimiz için yeni oluşumlar yeni yatırımlar getireceğini ifade etti. Sağlık alanında önemli atılımları ile kamuoyunun yakından takip ettiği Ak Parti Konya Milletvekili Dr. Abdullah Ağralı’yı makamında ziyaret eden Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in artık metropol bir şehir olması ile bölgenin doktor ve hastane imkanlarına olan taleplerin her geçen gün arttığını dile getirdi. Bazı alanlarda halen doktor eksikliğinin yaşandığını, yeni yapılan hastanenin ihtiyaca bir nebze olsun merhem olduğunu, fakat halen yetersiz kaldığını iletti.

 

Ak Parti Konya Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Abdullah Ağralı, Seydişehir’de doktor eksiklikleri konusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını belirterek Başkan Tutal’ın Seydişehir’e yapılacak olan 75 yataklı yeni hastanenin yatak sayısının arttırılması talebini de değerlendirerek gerekli çalışmaları yakinen takip ettiğini belirtti. Milletvekili Ağralı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve

beraberlik mesajı verdi. Bu arada Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Milletvekili Ağralı’ya ilgisi ve gayretleri için teşekkür etti.

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim