• İstanbul17 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019’DA ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR
02 Mart 2019 Cumartesi 11:03

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2019’DA ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde olan binada Seydişehir Belediyesi, tecrübeli personelleri ve yeni binası ile hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

 

1965 yılında yapılmış olan önceki bina, fabrika araç parkı olarak belirli bir süre kullanılmış, daha sonra Seydişehir belediyesine verilerek makina parkı olarak arazi araçlarının hizmetinde kullanılmaya başlanmış. Uzun yıllar hizmet veren mevcut makine parkı binasının eski ve hantal yapısını ortadan kaldırarak yerine yenisini yapan Seydişehir Belediyesi, yeni binasına taşınmıştır.

 

Hizmetlerine ara vermeden devam eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Seydişehir de yağışların fazla olması sebebiyle, kepçe, kar solüsyon araçları, greyder, tuzlama araçlarımız çok sık çalışması gerekiyor, eski bina bu çalışmalar için yeterince verimli olamıyordu. Hem halkımıza daha iyi hizmet etmek hem de personelimizin daha sağlıklı bir ortamda çalışabilmeleri amacıyla inşa ettiğimiz Makine Parkı ile verimliliği arttırarak amacımıza ulaştık’’ dedi.

Bu haber toplam 799 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim