• İstanbul18 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TUTAL’A ZİYARET
13 Nisan 2019 Cumartesi 14:02

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TUTAL’A ZİYARET

Ülkü Ocakları Seydişehir Başkanı Orhan Balcı ve Ülkücü gençler Belediye Başkanı Tutal’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

 

BALCI, “BİRLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Balcı, Başkan Mehmet Tutal’ı ziyaretlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Seçimlerden önce desteklerimizi açık bir şekilde Cumhur İttifakı olarak ifade etmiştik. Halkımızın da teveccühü ile gönlümüzdeki insan yeniden başkanlık makamında gördük. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Seçimden önce olduğu gibi çizgimizi bozmadan Cumhur İttifakı Belediye Başkanımızı sonuna kadar destekleyeceğimizi belirtmek isterim. Allah’ın izni ile birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Seydişehir’e yapılacak hizmetlerde kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaretlerinden memnun olduğunu dile getirerek, “Ülkü Ocakları bizim için ayrı bir öneme sahip, önemli bir seçim atlattık sizler bizlere güvendiniz inandınız. Bizlerde bize emanet etmiş olduğunuz başkanlık görevi ile güzel işler yapmaya geldik. Kazanan yine Seydişehir olmuştur.” Dedi.

Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim