- 10:17 - ÇAVUŞ MAHALLESİNDE SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 10:06 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 10:03 - Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü. Saha aramalarına devam ediyor...
- 10:01 - BAŞKAN ERKOYUNCU VE BAŞKAN AYDIN, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NDE İŞÇİLERLE BULUŞTU
- 11:35 - BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR
- 11:34 - Seydişehir Belediyesinden Çiftçilere %75 Hibeli Ata Tohumundan 300 Bin Fide Desteği
- 11:25 - CHP Genel Başkanı Özel 3 Mayıs’ta Konya’da
- 16:28 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM GALİBİYET
- 08:39 - Tuba Dalar, sağlık konulu sunum gerçekleştirdi
- 08:34 - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karate Turnuvası İlçemizde Yapıldı
- 09:47 - CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş
- 09:39 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
- 15:04 - Konya Valisi İbrahim Akın, CİB Konya Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti
- 15:02 - AŞI HAFTASI BASIN BİLGİ NOTU
- 15:00 - BAŞKAN ERKOYUNCU, ŞEKER PANCARI EKİMİNE START VERDİ
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





Umarım Filenin sultanları yüzümüzü güldürmeye devam eder…
2024 Fransa olimpiyatlarına madalya rekoru kırmak için ümitli gittik.
Şu ana kadar hedeflediğimiz madalya sayısından oldukça uzak kaldık. Benim için hayal kırıklığı Mete Gazoz’ un elenmesi oldu.
Okçulukta rüzgârın derecesini bir santimetre bile artırması ya da düşürmesi hedefi saptırıyor. Sanırım Mete’ de aynı şanssızlık ile karşılaştı.
Hayırlısı olsun. Daha sonra ki turnuvalarda madalya ümidimizin en fazla olduğu sporcularımızın başında Mete var.
YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Kısa süre önce Dünya sıralamasın zirvede yer alan Filenin Sultanları Milletler liginde rahat kazanabileceği bir iki maçı kaybedince bu unvanını kaybetmişti.
Buna rağmen bende dahil tüm kamuoyunun ortak görüşü, Filenin Sultanları uluslararası arenada yüzümüzün akı.
Fransa olimpiyatlarında da grubunu ikinci sırada tamamlayan Sultanlar Çeyrek final karşılaşmasında Çin gibi bir devle karşılaştı.
Setlerde şu sonuçlar oldu, iyiydik, kötüydük falan filanı boş veriyorum. Sonuçta Dünya devlerinden Çin gibi bir rakibi 3-2 yenerek çeyrek finale yükselme başarısını gösterdik.
Şunu çok net ifadelerle yazabilirim. Türk voleybolu (Filenin Sultanları) gerçekten dünyaya damgasını vuruyor.
Dünya şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu gibi unvanların sahibi olan “Filenin Sultanları” Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında da Türk halkının beklentilerini boşa çıkarmadı.
Bir kez daha gönüllerin SULTANI oldu.
HEPİNİZ HELAL OLSUN…
Grup müsabakalarında zaman zaman kadro konusunda eleştirilere maruz kalsa da Paris’ de Çin ile oynadığı çeyrek final müsabakasında ideal kadrosuyla saha da yer aldı ve galip geldi.
Takım oyunları ile bireysel müsabakalar farklıdır. Özellikle takım oyunlarında sahadaki oyuncular ile teknik ekip de tek bir birey gibi düşünüp hareket etmelidir.
Başarı ancak bu şekilde gelir.
Çin müsabakasında, maçın en iyisi şu idi yok bu idi ifadelerini bir kenara bırakıyorum. Teknik ekip ile oyuncular tek bir beyin ve birey gibi hareket ederek galibiyeti elde etti.
Bu asla küçümsenecek bir başarı değil. Zira Çin Olimpiyatlara aldığı madalyalar ile damgasını vuran bir ülke.
Filenin Sultanlarına karşı kaybetmeleri onlar için tam bir hayal kırıklığı oldu.
Teknik ekibinden, oyuncusuna, malzemecisine kadar tüm takımı tebrik ediyorum.
Perşembe günü (bugün) karşılaşacağımız rakibimiz İtalya-Sırbistan’ ı 3-0 yenen İtalya oldu.
Gurup maçlarında İtalya’ ya 3-0 yenilmiştik.
Umarım yarı final maçında İtalya’ dan rövanşı alırız.
“Filenin sultanları da yüzümüzü güldürmeye devam eder”
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim