




Ünüvar, kitaplarını imzaladı
Bir kahvede imza günü yapan çocuk gelişim uzmanı Pedagog Gülşen Ünüvar, 4-6 yaş gurubu çocuklar için kaleme aldığı 4 seriden oluşan ‘Havuç kurdu Bi Dİ Kİ’ isimli ilk hikâye kitaplarını okurlarıyla bir araya gelerek imzaladı.
İmza gününe onur konuğu olarak davet edilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Gazeteci yazar şair Bahaddin Paslı, ‘’Bir yazar olarak bizim için en önemli şey, bir bölgede, bir şehirde, bir beldede kitabın satın alınır ve okunur olması. Biz yazarlar olarak öyle düşünüyoruz tabi ki. Kitap, insan kalitesini yükselten bir şeydir. Dolayısıyla ben çok memnun oldum.’’ dedi.
Davetlilerin yoğun ilgisine teşekkür eden yazar Gülşen Ünüvar, ‘’Çocuklar için kaleme aldığım kitaplarıma ilgi beni çok mutlu etti. İlk kitabımda çocukların okuma alışkanlıklarını geliştirmek, kitap okumayı sevdirmek, hayal dünyalarını geliştirmektir." diye konuştu.

- Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu’ndan Sürdürülebilir Geleceğe Yatırım: Yenilenebilir Enerji Teknikerliği Programı Açıldı
- Seydişehir Belediyesi’nden Muharrem Ayında Gönüllere Dokunan Aşure İkramı
- AK PARTİ İLÇE BAŞKANI RAMAZAN ARIN; 15 TEMMUZ TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR
- AŞUREYE DAVET
- Seydişehir’de 15 Temmuz’un 9. Yılı Etkinliklerle Anıldı…
Haber Yazılımı: CM Bilişim