• İstanbul16 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
URHAN;’HALKIMIZ YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ UNUTMAMIŞ’
04 Mart 2019 Pazartesi 13:22

URHAN;’HALKIMIZ YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ UNUTMAMIŞ’

İyi Parti Belediye Başkan adayı Muammer Urhan Resmi kurumlara ve Köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmarına hız veren İyi Parti Belediye Başkanı Muammer Urhan Belediye meclisi adayları ve İlçe başkanı Yılmaz Dönderici ile beraber Yenice ,Kızılca,Kavak Ufacık ve Saraycık dış mahallelerini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Urhan; halkımız geçmişte yaptığımız hizmetleri unutmamış vaadlerimizinde gerçekleşeceğine inanıyor.’’dedi.

Urhan seçim çalışmalarında özellikle istihdama çare olacak iş yeri projeleri ve başkanlığı dönemindeki yatırımları üzerinde durarak ;’’Geçmişteki başarılı çalışmalarımız halkımızın takdirini kazanmış ve 10 yıl bize görev vermiştir. Halkımız tekrar teveccüh gösterip görev verirse Tarım ve Hayvancılığı geliştirilmesi ile ilgili projelerimiz, 500 kişilik iş istihdam yatırımlarımızla yine bu güzel şehre büyük hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Başkan adayı Muammer Urhan;’’Seçim çalışmalarında geçmişteki başarılı başarılı çalışmalarımızı halkın unutmadığını görüyoruz. Vaadlerimizi de gerçekleştireceğimize inanıyorlar diyerek halkın kendilerine gösterdiği ilgi ve teveccühden memnun olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim