• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VATANDAŞ ODAKLI HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ
01 Şubat 2020 Cumartesi 10:53

VATANDAŞ ODAKLI HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Seydişehir Belediyesi, daha kaliteli hizmet verebilmek için mesai kavramı gözetmeden gece gündüz çalışıyor.

Başkan Tutal, hemşehrilerine kaliteli hizmet sunabilmek adına hizmetlerin artırılması ve vatandaş belediye arasındaki iletişimin güçlendirilmesi için birçok projeyi hayata geçiriyor.

Hemşehrilerinin istek,talep ve şikayetlerini "Meşveret Günleri" ile birinci ağızdan dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ayrıca Ak Hizmet Noktası , AK Masa WhatsApp İhbar Hattı, Elektronik Posta ve dilekçeler aracılığıyla Seydişehir Belediyesine iletilen istek ve talebin sonuçlanmasıyla ilçede hizmetlerin şekillenmesine önemli katkı sağlıyor.

Vatandaş odaklı, hesap verebilen, şeffaf, hızlı belediyecilik çalışmaları ile hemşehrilerinin taleplerini alarak anında ilgili birimlere ileten ve takibini yapan “AK Masa", halk ile bire bir, yüz yüze görüşme yoluyla Seydişehir Belediyesi’ne anında ulaşma ve bilgi alma olanağı sunmuş oluyor.

Ak Masa hizmet noktasını bugüne kadar on binlerce vatandaşın istek ve taleplerini aldığını, alınan talep ve isteklerin ilgili müdürlüklere iletilerek çözüme kavuşturulması noktasında önemli rol oynadığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Belediyemizin koordinasyon merkezi olan, vatandaşımızla adeta aramızda köprü vazifesi gören bu birim sayesinde sorunlardan daha çok bilgi sahibi oluyor, kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiriyoruz" dedi.

Seydişehirli hemşehrilerinin sorun ve taleplerini 7 gün 24 saat boyunca ulaştırabilmeleri için WhatsApp ihbar hattının kurulduğunu belirten Başkan Tutal; İlçemiz halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken bir yandan da teknolojik gelişmelerden faydalanarak talep ve şikayetlerden anında haberdar olup, çözüm yolları üretmek için WhatsApp İletişim hattını hayata geçirdik. İsteyen herkes, 0552 582 0 582 numaralı telefona öneri, talep, şikayet ve karşılaştıkları sorunları mesaj ve fotoğraf olarak iletebiliyor. Belediye yetkililerine WhatsApp destek hattı üzerinden iletilen talepler yetkilimiz tarafından anlık olarak ilgili birimlere aktarılıyor ve vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetleri çözüme kavuşturuyoruz" dedi.

 

 

Kapalı pazar yerinde bulunan AK Hizmet Noktasında gerek Belediye ile ilgili, gerekse vatandaşların projeleri ile ilgili çalışmaların yapıldığını kaydeden Başkan Tutal; bu hizmet noktamızda AB programları aracılığı ile gerçekleştirilecek olan IPARD, Mevka, KOP İnovasyon Projeleri, Tasarım Merkezi Kurulum ve Sürdürme Hizmetleri, KOSGEB ve Ekonomi Bakanlığı kapsamında hibe projelerinden yararlanmak isteyenlere destek veriliyor. Ayrıca vatandaşlarımızın yararlanmak istedikleri projeler noktasında konulara çözüm üretiliyor" şeklinde konuştu.

İlçenin dört bir yanında projeleri ve hizmetleri hayata geçirirken bir taraftan da devam eden hizmetleri, projeleri tamamlayarak hizmete sunduklarını kaydeden Başkan Tutal, 'İnsana yatırımı her şeyin üstünde tutuyor ve bu yatırımlarda daha fazla titiz davranıyoruz. Bir taraftan alışılmış rutin belediyecilik hizmetiyle ilçemizi modern bir şekilde imar ederken insanımızı ihmal etmedik, etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Ülkemizde de belediyecilik anlayışını sil baştan değiştiren, hizmetler anlamında söylemleriyle belediyeciliğin ufkunu açan bizlere örnek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği yapmanın gayreti içindeyiz. AK belediyecilik anlayışı ile kısa süre zarfında ilçemizin çehresini değiştirmeyi başardık. Çocuklarımız, gençlerimiz, hanımlarımız yani ilçemizde yaşayan herkes için ayrı çalışmaları, ayrı projeleri Ankara , Konya ve Seydişehir ayağıyla hayata geçirdik. Şehir Konağı, parklar, spor kompleksleri, halı sahalar gibi çalışmalarımızın yanında sosyal belediyecilikte de çığır açtık. Seydişehir Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında fiziki ve altyapı alanlarında kaliteli hizmet üretmenin yanı sıra hemşehrilerimizin ulaşılabilirliğine de ayrı bir önem veriyoruz. Her an hemşehrilerimizle iletişim halindeyiz ve esas hedefimiz; güler yüzlü, hızlı ve kaliteli belediyecilik anlayışıyla ilçemizin gelişmesine ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesine katkıda bulunmaktır. Her hafta Perşembe günleri "Meşveret Günleri" düzenleyerek vatandaşlarımızla bire bir iletişim halindeyiz. İstek ve taleplerinin alıyor gerekirse anında giderek yerinde değerlendirmeler yapıyoruz.Gönül belediyeciliğini halkımızla yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu güvene layık olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu haber toplam 829 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim