- 10:32 - İHTİYAÇ FAZLASI EŞYALARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ
- 10:27 - BELEDİYE EKİPLERİ MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
- 13:50 - Ahmet Öztürklevent Seydişehir de ilk defa Sergi açtı...
- 16:20 - Emniyet müdürü Tayfun Girgin Yaralı kediyi tedavi ettirdi...
- 13:39 - Doktorlar performansı ile göz dolduruyor
- 13:37 - Sümeyye Borazan Avukatlık bürosu açtı...
- 13:33 - 2024-2025 ÇOCUK OYUNLARI BÖLGE FİNALLERİ SONA ERDİ
- 11:10 - Türkiye diyanet vakfı ve müftülük Yatılı kız hafız yetiştirme yatılı kuran kursu temeli atıldı
- 11:06 - SEYDİŞEHİR CUMHUR İTTİFAKI LİDERLERİNİN İZİNDE BİR VE BERABERDİR
- 15:56 - SEYDİŞEHİR KENT KONSEYİNDEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
- 10:38 - BAŞKAN USTAOĞLU’NA GEVREKLİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN ZİYARET
- 10:36 - SEYDİŞEHİR KENT KONSEYİNE AİLEİÇİ VE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 10:26 - CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan tarım fuarına ziyaret
- 16:38 - SEYDİŞEHİR’DE HOMONADA YOLU TREKKİNG ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK
- 16:37 - BAŞKAN USTAOĞLU MUHTARLALAR BULUŞTU
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





VE PERDE AÇILDI
Geçtiğimiz sezon geride kaldı ve yeni bir sezon başladı. 2017-2018 yılı sezonunun tüm yurdumuza hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Geçen sezon yaşanan şiddet eylemlerinin bu sezon son bulması hepimizin dileği. Maçların oynanmadığı hftalar gösterdiki müsabakalar olmadan o haftanın tadı tuzu olmuyor. Maç yorumlarını maç sohbetlerini yapamıyorsun. Bu da gösteriyorki spor insan hayatının olmazsa olmazıdır. İnsan yaşamında hava su ne kadar önemliyse spor da hayatımızda o kadar önemlidir.
Geçtiğimiz haftalarda şehrimizde çok güzel şeyler yaşandı. Seydişehir Belediyesinin 1-6 Ağustos aylarında düzenledği “Kalkınma Şöleni” Seydişehir’li ve bölgeden gelen binlerce insanı bir araya getirip hoşca vakit geçirmelerini sağladı. Seydişehir Kalkınma şöleni birinci gün Resul Dindar konseriyle başladı ve Konya TV den naklen yayınlandı. Çok kısa bir sürede hazırlanan organizasyon seyircilerimizin büyük bir beğenisini kazandı. Seydişehrimizin cazibe merkezi olan Kuğulu Park artık herkesin ezbere bildiği bir mesire ve şölen alanı oldu.
Seydişehir’in şöleni hakkında gazetemizin bütün yazarları güzel şeyler yazdılar. Okuyucularımızı aydınlattılar. İnşaallah bu şölenlerin ardı arkası kesilmez bu her sene aynı tarihte aynı saatte yeniden Yapılır.
Gelelim geçtiğimiz hafta oynanan süper kupadaki olaylara, maçtan sonraki olaylar maçın önüne geçti. Maçtan sonra maçın yorumunu değil şiddeti konuştu.. Bu gidişle Türk futbolunun bir yerlere gidemeyeceğini herkes söyledi. Üç dört tade spor terbiyesi almamış kişiler sahaya iniyor bütün camiayı töhmet altında bırakıyor. Şimdi Konyasıpor takımına beş maç ceza verildi. Sahaya bıçak atanlar hiç bir olmamış gibi aramızda dolaşıyor. Yazık değilmi takımlarımıza beş maç seyircisiz oynamak ne demek bunu onlar idrak edebiliyormu. Beş maçın maddi zararını kim karşılayacak. Tabiiki kulüplerimiz. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan toplantılar inşaallah bu şiddetin sonunu getirir.
2017-2018 yılı sezonunun tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şiddetle bir yere varılmaz. Bunu herkes böyle bilsin.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim